Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Πάτρα: Πορεία μεταναστών στα δικαστήρια για τη δίκη του φραουλοπαραγωγού- Κλειστό το ένα ρεύμα της Γούναρη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

11.10 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δύο συγκεντρώσεις έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας. Νωρίτερα μετανάστες κι εκπρόσωποι συλλόγων έκανα πορεία και κατέληξαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο , καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η δίκη για την υπόθεση των πυροβολισμών που δέχτηκαν τον περασμένο Απρίλιο, μετανάστες - εργάτες γης, στη Μανωλάδα. Μάλιστα φώναζαν μεταξύ άλλων το σύνθημα "Λευτεριά στην Παλαιστίνη".Πάτρα: Πορεία μεταναστών στα δικαστήρια για τη δίκη του φραουλοπαραγωγού- Κλειστό το ένα ρεύμα της Γούναρη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Συμπίπτουν χρονικά οι δύο συγκεντρώσεις για τη δίκη μεταναστών και Δεκεμβριανών 2008
Αυτή την ώρα είναι συγκεντρωμένα περίπου 100 άτομα και φωνάζουν συνθήματα, ενώ κλειστό είναι το ρεύμα καθόδου της Γούναρη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Μεγάλη κινητικότητα σήμερα το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, καθώς αναμένεται να συμπέσουν χρονικά δύο συγκεντρώσεις συμπαράστασης,με αφορμή ισάριθμες δίκες.
Η μία αφορά τη συγκέντρωση αλληλεγγύης από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες οργανώσεις , στους μετανάστες - εργάτες γης σε φραουλοχώραφα της Μανωλάδας. Πρόκειται για την υπόθεση που είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο, όταν τον Απρίλιο του 2013 δέχτηκαν πυροβολισμούς, γιατί ζήτησε τα δεδουλευμένα τους.
Η δεύτερη αφορά τη δίκη 5 ατόμων που είχαν συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2008 στην Πάτρα, στη διάρκεια επεισοδίων που ακολούθησαν την πορεία που έγινε μια μέρα μετά το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ στο σημείο θα είναι αυξημένη.
Αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί άτομα για τη δίκη των μεταναστών - εργατών, ενώ έχουν εμφανιστεί και τα πρώτα άτομα που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους 5 που δικάζονται σήμερα για τα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου