Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Επεισόδια στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου-την «έπεσαν» στον διοικητή.

  Επίθεση σε βάρος του υποδιοικητή των νοσοκομείων της Αιτωλ/νίας και υπεύθυνο της νοσηλευτικής μονάδας  του Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλο, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τα προβλήματα του νοσοκομείου. Έγιναν φθορές στην είσοδο του γραφείου του κ. Κυριακόπουλου ο οποίος προπηλακίστηκε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες , δέκτης αποδοκιμασιών έγινε και ο νέος δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος.
geg-epeisodia-nosokomeio-mesologgiouΓράφει το onairnews:

«Απογοήτευση το πρωί απο την μικρή προσέλευση του κόσμου στην ανοιχτή συνέλευση των εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου για ενημέρωση της κατάστασης της λειτουργίας του νοσοκομείου.
Οσο πέρναγε όμως η ώρα στο νοσοκομείο έφτανε κόσμος με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να γεμίσει το προαύλιο του νοσοκομείου.Ο εκπρόσωποι των εργαζομένων εξήγησαν πως έχει η κατάσταση όπως και οι γιατροί και τόνισαν οτι «μην περιμένετε να κλείσει με λουκέτο το νοσοκομείο.Αρκεί η υποβάθμιση της λειτουργίας του ώστε κάποια στιγμή να μην έχει γιατρούς και προσωπικό με αποτέλεσμα να το φτάσουν σε σημείο να γίνει ενα κέντρο υγείας.»
Την ίδια ώρα μέσα στο γραφείο του διοικητή φορείς της πόλης με τον διοικητή συζητούσαν πως μπορεί να βρεθεί λύση στα προβλήματα. Οταν ζήτησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου να μπεί στο γραφείο ο διοικητής του είπε να βγεί έξω.
Οταν ανέφερε το περιστατικό στον κόσμο ο  κ.Τουμαράς  ο κόσμος εξαγριώθηκε και μπήκε στο νοσοκομείο να ζητήσει τον λόγο απο τον διοικητή. Χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα μιας και ο διοικητής δεν άνοιγε .
Με την αγανάκτηση στο πρόσωπο οι κάτοικοι ζητούσαν απο τον διοικητή εξηγήσεις γιατί δεν άφησε τον πρόεδρο των εργαζομένων να είναι παρών στην σύσκεψη και για ποιο λόγο σπρώχνουν το νοσοκομείο στο κλείσιμο του.
Τελικά με την παρέμβαση και της αστυνομίας που έφτασε στο νοσοκομείο ο διοικητής βγήκε έξω στον κόσμο να τους ενημερώσει για την λειτουργία του νοσοκομείου.Ο διοικητής όπως είπε γίνονται προσπάθειες να λειτουργεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου αλλά η κρίση είναι αυτή που δημιουργεί προβλήματα στο σύστημα υγείας σε όλο τον νομό.
Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο νέος Δήμαρχος Μεσολογγίου κ.Καραπάνος με δημοτικά στελέχη ο οποίος ανέφερε οτι έχει κάνει ενέργειες και αυτό που έχει καταφέρει είναι να έρθουν 6 γιατροί τον μήνα Αύγουστο. Η απάντηση που πήρε απο εκπρόσωπο των εργαζομένων ήταν οτι δεν πανηγυρίζουμε οταν κάνουμε φάσεις αλλά οταν βάζουμε γκόλ στο ποδόσφαιρο.
Στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου για να παρθούν αποφάσεις για την συνέχιση του αγώνα όπου αποφασίστηκε να ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό Υγείας με χρονικό περιθώριο 7 Αυγούστου.  Αν ο υπουργός δεν απαντήσει τότε θα μεταβούν στην Αθήνα με πούλμαν με σκοπό συνάντηση με τον υπουργό.»
nosokomeio mesologgiou 7
nosokomeio mesologgiou 5
nosokomeio mesologgiou 3
nosokomeio mesologgiou 4
nosokomeio mesologgiou 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου