Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Πούτιν και NΤΠ: Το Τελικό σημείο καμπής.

Έχουμε  φτάσει πλέον στο τελικό σημείο καμπής για την Αμερική και την ανθρώπινη ιστορία. Υπάρχει μια σύγκλιση και  επιτάχυνση των δυνάμεων που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του πολιτισμού. Αυτές οι δυνάμεις είναι οικονομικές, γεωπολιτικές, επιστημονικές, τεχνολογικές, πολιτιστικές, ηθικές και πνευματικές. Για τον απλό άνθρωπο ή γυναίκα, οι δυνάμεις αυτές μπορεί να φαίνεται υπερβολικές, σαν ένα γιγαντιαίο τσουνάμι που είναι έτοιμο να πνίξει ό, τι ποτέ γνώριζαν ή ονειρεύτηκαν. Είναι σε αυτή ακριβώς τη στιγμή που ο καθένας από εμάς έρχεται αντιμέτωπος με μια επιλογή για να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να ξεπεραστεί ο φόβος και η αυξανόμενη υστερία του όχλου ή να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να αναγνωρίσουμε ότι έχουμε κληθεί πριν από την αρχή του κόσμου για μια τέτοια  εποχή όπως αυτή.

Συνεχώς βομβαρδιζόμαστε από εικόνες των μέσων ενημέρωσης,που έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν σκόπιμα μια παλίρροια με συναισθηματικό χάος. Το εσωτερικό και εξωτερικό χάος είναι μέρος ενός αρχαίου σχεδίου που θα επιφέρει μια νέα παγκόσμια τάξη. Όσοι βρίσκονται πίσω από το πρόγραμμα έχουν ένα σύνθημα: ". Νέα παγκόσμια τάξη από το χάος» «τάξη από το χάος» η πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στο Ιράκ και την Κορέα, Christopher R. Χιλ, λέει ότι η στρατιωτική αντίδραση της Ρωσίας στην κρίση της Ουκρανίας σημαίνει ότι η Μόσχα έχει προδώσει τη «νέα τάξη πραγμάτων» που έχει ένα μέρος της τα τελευταία 25 χρόνια. Έγραψε στην αριστοκρατική: Project Syndicate, ότι η προσάρτηση στη Ρωσία, της Κριμαίας και ο "εκφοβισμός"για  εκστρατεία ενάντια στο Κίεβο έφερε ένα τέλος σε μια ιστορική περίοδο 25 ετών. Η Χιλ περιγράφει μέρος της Ρωσίας στη «νέα παγκόσμια τάξη», όπως η συμμετοχή των υστέρων-Glasnost της στους "δυτικούς θεσμούς  της οικονομίας και της αγοράς."
Η Χιλ γράφει ότι "η συναίνεση και η δέσμευση για τη Ρωσία στη « νέα παγκόσμια τάξη », είναι ωστόσο προβληματική, ήταν ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα της εποχής μετά τον Ψυχρό Πόλεμο."  Ο όρος  "νέα παγκόσμια τάξη" έχει χρησιμοποιηθεί από τους άνδρες, όπως ο Τζορτζ Μπους, ο Χένρι Κίσσινγκερ, ο Zbigniew Brzenski, ο Τζορτζ Σόρος, και ο David Ροκφέλερ, μαζί με άλλους από την παγκόσμιας ελίτ που κυβερνούν τον κόσμο μέσω του διεθνούς τραπεζικού συστήματος και την στρατιωτική δύναμη. Αυτή είναι η ίδια νέα παγκόσμια τάξη ,της οποίας το όνομα και το σύμβολο είναι στο πίσω μέρος του δολαρίου των ΗΠΑ, το οποίο τώρα θα υποτιμηθεί. Στο πίσω μέρος της πυραμίδας βλέπουμε ένα εξέχον απόκρυφο σύμβολο ... η πυραμίδα με το ολόγραμμα-βλέπει τα μάτια του Εωσφόρου πάνω από την κορυφή και στη βάση οι λέξεις στα λατινικά "Novus Ordo Seclorum", που σημαίνει νέα τάξη των ηλικιών και νέος κόσμος κατά παραγγελία.

Σε αντίθεση με τις οργουελικές  ειδήσεις μας, οι οποίοι πληρώνονται για να αρνηθούν την πραγματικότητα αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης,οι  ιδρυτές πατέρες μας, όπως και την Ουάσιγκτον,ο Τζέφερσον έγραψε για τη νέα παγκόσμια τάξη, τους Πεφωτισμένους, και τους κινδύνους των κεντρικών τραπεζών, οι οποίες ελέγχονται από τα έθνη της Ευρώπης. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι οι Ιλουμινάτι διαμορφώθηκαν επίσημα το 1776, την ίδια χρονιά που οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής γεννήθηκαν.Οι Ιδρυτές πατέρες μας των ΗΠΑ όχι μόνο δεν  γράφουν εκτενώς για τον κίνδυνο των Iλουμινάτι και τη νέα παγκόσμια τάξη αλλά προσπαθούν να ελέγχουν τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω των κεντρικών τραπεζών, αλλά με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και σεβαστούς άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των κληρικών, δημοσιογράφων, και τους επικεφαλής των Ivy League πανεπιστήμια που προειδοποίησαν για τους κινδύνους αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης.

Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σήμερα, όπου οι δημοσιογράφοι, πολιτικοί και εξέχοντα μέλη του κλήρου παιρνούν την διαπεραστική κραυγή με σύνθημα τον όρο "θεωρία συνωμοσίας", όταν ο όρος νέα τάξη πραγμάτων έχει ανατραφεί. Οι σοβαρότεροι φόβοι των ιδρυτών μας έγιναν πραγματικότητα, όταν αυτές οι ισχυρές τραπεζικές οικογένειες όπως του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ, της JP Morgan, και άλλοι ανέλαβαν τον έλεγχο του νομισματικού μας συστήματος μέσα από το πέρασμα της Federal Reserve Act το 1913. Η Federal Reserve System ήταν ένας προσεκτικά κατασκευασμένο όρος για τις Κεντρικές Τράπεζες της Ευρώπης που λειτουργούν με διαφορετικό όνομα.

Εδώ είναι μερικά μόνο αποσπάσματα σχετικά με το πώς οι διεθνείς τραπεζίτες που διοικούν αυτή τη νέα χρήση παγκόσμιας τάξης με χρήματα και το χρηματοπιστωτικό σύστημα για τον έλεγχο του έθνους μας, για δικό τους όφελος. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν ήταν ο τραπεζικός της οικογένειας Ρόθτσιλντ που χρηματοδοτείται από τους Iλουμινάτι και δημιούργησε το σύστημα των τραπεζικών ιδρυμάτων που λειτουργούν αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη.

«Οι λίγοι, που κατανοούν το σύστημα, είτε θα ενδιαφέρονται τόσο για τα κέρδη τους ή είναι τόσο εξαρτημένοι από τις εύνοιες του, ότι δεν θα υπάρξει αντίθεση από εκείνη την τάξη."-Rothschild Brothers του Λονδίνου, 1863

«Δώστε μου τον έλεγχο του χρήματος ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του."-Mayer Amschel Bauer Rothschild

«Πιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας από τους τακτικούς στρατούς. Ήδη, έχουν αναπτύξει μια μονο- αριστοκρατία, που έχει θέσει την κυβέρνηση σε περιφρόνηση. Η εξουσία έκδοσης (χρήματα) θα πρέπει να λαμβάνονται μακριά από τις τράπεζες και να αποκατασταθεί στους ανθρώπους στους οποίους ανήκει, σωστά. "-Thomas Jefferson, Πρόεδρος των ΗΠΑ.

"Εάν το Κογκρέσο έχει το δικαίωμα [δεν] να εκδίδει χαρτονόμισμα [νόμισμα], που τους δόθηκε για να χρησιμοποιηθεί από ... [τη κυβέρνηση] και δεν πρέπει να ανατεθούν σε ιδιώτες ή εταιρείες."-Πρόεδρος Andrew Jackson, ο οποίος βέτο το νομοσχέδιο Τράπεζα το 1836.    http://www.newswithviews.com/McGuire/paul210.htm AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWS WITH VIEWS:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου