Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!!ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!!

Παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών θα ήταν θρασύτατο πραξικόπημα η απαγόρευση καθόδου της Χρυσής Αυγής...

Αν ο Άρειος Πάγος απαγορεύσει στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές, η Ελλάδα θα οδηγηθεί βίαια σε πρόωρες εκλογές και σε επικίνδυνη αποσταθεροποίηση.
 
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι 7-8 ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Άρειος Πάγος ίσως να ...απαγορεύσει στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές.


Έχουν ήδη γραφεί τέτοια αναφορές σε μερίδια του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου.

Αν ο Άρειος Πάγος λάβει μια τέτοια απόφαση ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές θα πρόκειται για ξεκάθαρη πολιτική απόφαση και θα αποδείξει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη αλλά αποτελεί θίασο θεάτρου σκιών και παραλόγου.

Θα χάσει κάθε αξιοπιστία και θα αποδείξει ότι εκτελεστική εξουσία και δικαιοσύνη δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία αλλά ένα και ταυτό εξέλιξη προφανώς επικίνδυνη για την δημοκρατία.

Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα και όπως κάθε συνδυασμός έχει δικαίωμα να κριθεί από τον λαό. 

Η δικαιοσύνη δεν είναι ο ανώτερος κριτής στην δημοκρατία αλλά ο λαός.
Η κρίση του λαού είναι ανώτερη της δικαιοσύνης. 

Η δικαιοσύνη στηρίζεται στην υποκειμενική κρίση των δικαστών αλλά οι εκλογές είναι η απόφαση του λαού.


Η κάθε εξουσία δικαστική ή εκτελεστική είναι κατώτερη της ετυμηγορίας του λαού...

Στις εκλογές δημοτικές και ευρωεκλογές θα κρίνει ο λαός αν η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο δημοκρατικό κόμμα ή εγκληματική οργάνωση. 

Αν ο λαός δώσει διψήφιο ποσοστό στην Χρυσή Αυγή και σίγουρα ποσοστό υψηλότερο των βουλευτικών εκλογών του 2012 τότε η Χρυσή Αυγή έχει όχι μόνο την νομιμοποίηση αλλά το ηθικό, νομικό και συνταγματικό δικαίωμα να απαιτήσει την αποφυλάκιση της ηγεσίας. 

Αν ο λαός στείλει στο πυρ των εξώτερον την Χρυσή Αυγή, τότε ο λαός θα έχει χαρακτηρίσει το κόμμα αυτό εγκληματική οργάνωση και ως τέτοιο θα πρέπει να δικαστεί. 

Άρα λοιπόν δεν έχει καμία συνταγματική δικαιοδοσία ο Άρειος Πάγος και κανένα δικαστήριο να αποφασίσει αν η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα άπαξ και δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου.

 
Ο Άρειος Πάγος δεν έχει καμία συνταγματική, ηθική και νομική δικαιοδοσία.
Ο λαός υπερβαίνει τους νόμους και τις εξουσίες.
Ο λαός επιβάλει και εξ’ ονόματος του λαού κυβέρνηση και δικαιοσύνη λειτουργούν. 

Αν όμως αντί της λογικής κυριαρχήσει η πολιτική διαπλοκή και η Χρυσή Αυγή τεθεί εκτός εκλογών, θα πρόκειται για πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας.
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. 

Η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές με βίαιο τρόπο και προφανώς η κυβέρνηση θα έχει καταρρεύσει. 

Επειδή ουδείς επιθυμεί την αποσταθεροποίηση η Χρυσή Αυγή θα κατέλθει στις εκλογές ως νόμιμο πολιτικό κόμμα.

bankingnews.gr      http://lougantina.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8098.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου