Διαδικτυακή επίθεση δέχθηκε η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, με το ακροδεξιό κόμμα να υποστηρίζει πως οι ένοχοι είναι συνεργάτες ξένης υπηρεσίας ασφαλείας.

Οπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση του το ακροδεξιό μόρφωμα, «από χθες το βράδυ γύρω στις 21.30 ώρα Ελλάδος ξεκίνησε οργανωμένη διαδικτυακή επίθεση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής από κέντρο του εξωτερικού. Αρχικά το ζήτημα λύθηκε από τους τεχνικούς της εταιρίας που μας φιλοξενεί, όμως τελικά δεν επρόκειτο για την κυρίως επίθεση. Γύρω στις 3 μετά τα μεσάνυχτα το πρόβλημα οξύνθηκε, καθώς εκδηλώθηκε η κυρίως επίθεση με ιδιαίτερα εξελιγμένα μέσα.

Στόχος ήταν κατευθείαν τα 3 firewall φίλτρα μας για να προσπελαστούν οι ασφάλειες του δικτύου μας και να επιτύχει η αρχική επίθεση. Αυτές οι τεχνικές δυνατότητες δεν παραπέμπουν στους hackers που χτυπούσαν μέχρι σήμερα την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, αλλά σε έμπειρους και με εξελιγμένα μέσα τεχνικούς, πιθανώς συνεργάτες υπηρεσιών ασφαλείας. Η τεχνική μας ομάδα εργάζεται αυτές τις ώρες για την επίλυση του προβλήματος και αναμένουμε εξελίξεις.

Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει τρομοκρατήσει το ανθελληνικό κατεστημένο, που προσπαθεί με κάθε μέσο να μας φιμώσει. Αφού μας απέκλεισαν από όλα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τώρα μεταχειρίζονται κάθε παράνομο μέσο για να σβήσουν την φωνή μας από το διαδίκτυο. Το μόνο που καταφέρνουν με την άθλια πολεμική τους είναι να αποδεικνύουν στον ελληνικό λαό ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος».

http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-site