Θύμα απάτης έπεσε η Δήμητρα Παπαδήμα από άγνωστο, ο οποίος κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες που έφεραν το νούμερο του δικού της αυτοκινήτου.
        Η σύντροφος του ηθοποιού Γιάννη Μποσταντζόγλου ανακάλυψε την απάτη εις βάρος της πριν από λίγες ημέρες, όταν της ζητήθηκε να προσκομίσει έγγραφο με τη φορολογική της ενημερότητα, προκειμένου να πληρωθεί για μία συνεργασία της με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
H Δήμητρα είπε χαρακτηριστικά σε καθημερινή εφημερίδα: «Έπαθα σοκ, όταν διαπίστωσα ότι χρωστούσα στην εφορία ένα ποσό το οποίο μου είχε επιβληθεί ως πρόστιμο από το λιμεναρχείο της Χίου, διότι εκεί -συγκεκριμένα το 2011- βρέθηκε εγκαταλελειμμένο ένα αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες με τον αριθμό του δικού μου οχήματος».
«Η απάτη εις βάρος μου επιβεβαιώθηκε, ύστερα από δικές μου συνεχείς ενοχλήσεις στις αρμόδιες τοπικές Αρχές της Χίου και όχι μόνο, που αρχικά αδυνατούσαν να βγάλουν άκρη. Ευτυχώς, κάποια στιγμή, οι υπεύθυνοι στον δήμο του νησιού αντιλήφθηκαν ότι οι πλαστές πινακίδες είχαν μπει σε αυτοκίνητο άλλης μάρκας από το δικό μου» τόνισε χαρακτηριστικά.
Η Δήμητρα Παπαδήμα κατάφερε τελικά να απεμπλακεί από την εν λόγω οφειλή στο δημόσιο και να πάρει την απαιτούμενη φορολογική ενημερότητα: «Η αλήθεια είναι πως επέμεινα να διαλευκανθεί το θέμα και όχι να πληρώσω το πρόστιμο και «να πάει στο διάολο», όπως μου έλεγαν κάποιοι.