Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Είναι η Μόνικα Λεβίνσκι του Ομπάμα;

«Κάποιος μπορεί να πει ψέματα για να σας ξεγελάσει ξανά και ξανά και να το κάνει αρκετά πειστικά»
WND
Ο Lyndon Johnson είχε το Βιετνάμ.
Ο Ρίτσαρντ Νίξον είχε το Watergate.
Ο Ρόναλντ Ρήγκαν είχε το Ιράν-και τους Κόντρας.
Ο Γιώργος H.W. Μπους είχε τις αυξήσεις στους φόρους.
Και, όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Drudge Report, ο Μπιλ Κλίντον είχε μια στενή σχέση με την γραμματέα του στο Λευκό Οίκο.
Τώρα ο Πρόεδρος Ομπάμα έχει ένα μείζον θέμα αξιοπιστίας που είναι βέβαιο ότι θα μολύνει για πάντα την κληρονομιά του.
Η αξιοπιστία του Ομπάμα θα είναι δύσκολο να ανακτηθεί μετά την αποτυχία του Obamacare,που αθέτησε την υπόσχεσή του, και την καταστροφική εξάπλωση της νομοθεσίας για την υγεία-περίθαλψη και διέσωσε τους Ρεπουμπλικάνους από έναν εφιάλτη των δημοσίων σχέσεων μετά τη διακοπή λειτουργίας της κυβέρνησης, σύμφωνα με έναν από τους κορυφαίους πολιτικούς επιστήμονες του έθνους .
Ο Λάρυ Σαμπάτο είναι καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια και διευθύνει το Κέντρο του σχολείου για την Πολιτική. Είπε στο WND ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα έχασε πολύ έδαφος με τον αμερικανικό λαό με την υπόσχεση του, αν τους άρεσαν τα σχέδια για την υγεία τους και οι γιατροί , θα μπορούσε να τους κρατήσει.
"Ένα πράγμα που πιστεύω ότι όλοι οι ιστορικοί και πολιτικοί επιστήμονες θα αναζητήσουμε είναι η στιγμή, αν αυτό συμβεί, όταν ανοίξει το χάσμα αξιοπιστίας, και αυτό συνέβη για τον Ομπάμα. Δεν είναι λόγω του βραχώδους roll-out του Obamacare και όχι επειδή μια ιστοσελίδα δεν λειτουργεί, αν και θα πρέπει να έχουν, "εξήγησε ο Sabato . "Είναι λόγω του ότι συχνά επαναλαμβανουν την δήλωση,με την οποία πολλοί άνθρωποι  αγοράζονται, επειδή ο πρόεδρος είπε, και οι άνθρωποι είπαν,« Λοιπόν, αν έχεις όλα αυτούς τους συμβούλους, σίγουρα θα ελέγχεσαι. "
"Το γεγονός ότι ένας πρόεδρος, θα έλεγα ότι ξανά και ξανά, δημιουργεί ένα πρόβλημα αξιοπιστίας», δήλωσε ο Sabato, σημειώνοντας παρόμοια προβλήματα για τους Johnson, Nixon, Ρέιγκαν, Μπους και Κλίντον.   

              http://www.wnd.com/2013/12/is-this-obamas-monica-lewinsky/    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WND:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου