Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Θα μπορούσε αυτό τελικά να είναι η απόδειξη ότι η Nessie υπάρχει; Ερασιτέχνης φωτογράφος είδε κίνηση από «μεγάλο μαύρο αντικείμενο» κάτω από τα νερά της λίμνης του Λοχ Νες.

Ένας ερασιτέχνης φωτογράφος έχει συλλάβει μια απόκοσμη φωτογραφία από την όχθη του Loch Ness που θα μπορούσε να ενθαρρύνει όσους πιστεύουν σε παραμύθια ότι ένα τέρας  ζει κάτω από την επιφάνεια της λίμνης.
Mystery: This bizarre picture of an unexplained phenomenon was taken from the shore of Loch Ness


Η εικόνα λήφθηκε από τον David στο Fort Augustus, στο νότιο-δυτικό άκρο του 23-μίλια-μακρύ σώμα του νερού στο βόρειο τμήμα της Σκωτίας.

Δείχνει ένα μεγάλο κύμα τόξο που προκλήθηκε προφανώς από κάποιο είδος διαταραχής στην επιφάνεια του Λοχ Νες.
Ο 50χρονος φωτογράδισε το γεγγονός και επιμένει ότι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει είναι «ένα στερεό μαύρο αντικείμενο κάτω από το νερό» ήταν η Νέσι.

Ο κ. Ντέιβιντ, από την Ανατολή Kilbride στο Lanarkshire, ήταν σε θέση να πάρει ακόμα τις φωτογραφίες, καθώς και μαγνητοσκόπηση βίντεο από τη μυστηριώδη σκηνή.

«Ήμασταν στο κεφάλι της  προβλήτας στο Fort Augustus και έπαιρνα μια φωτογραφία ενός κύκνου εκείνη τη στιγμή», είπε.

«Από τη γωνία του δεξιού ματιού μου, έπιασα  το χώρο μιας μαύρης ζώνης νερού περίπου 15 ποδιών που με τον καιρό  εξελίχθηκε σε ένα είδος κύματος τόξο.          http://www.dailymail.co.uk/news/article-2402134/Could-finally-proof-Nessie-exists-Amateur-photographer-snaps-large-black-object-moving-beneath-waters-Loch-Ness.html     ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ DAILY MAIL:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου