Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Αποκαλυπτικό, φλογερά σύννεφα μαζεύονται πάνω από το Midwest [ βίντεο]

         Μυστηριώδης γύρος,με πορτοκαλί σύννεφα είχαν εντοπισθεί πάνω από μια πόλη του Michigan, καθιστώντας τον ουρανό να  εμφανίζεται σαν «φωτιά» και οι κάτοικοι να ανησυχούν ότι άγριος καιρός  ερχόταν.
 

  • michsky.jpg
    Unusual Mammatus clouds form in the sky over Iron Mountain. (Jason Asselin/Youtube)
  • michsky2.jpg
       Το περίεργο θέαμα σχηματίστηκε στον ουρανό πάνω από την πόλη του Michigan Mountain Iron γύρω στις 20:30 τοπική ώρα, και οδήγησε σε ανησυχίες ότι  σοβαρές καταιγίδες και ανεμοστρόβιλοι πλησίαζαν.
           Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία  προειδοποίησε με τον  μετεωρολόγο Jeff , ο οποίος δημοσίευσε εικόνες των καμπύλων, με τα φιμέ σύννεφα στο Twitter, είπε ότι ήταν ένα σπάνιο φαινόμενο που ονομάζεται mammatus, που σημαίνει "σύννεφο του μαστού."
Mammatus ή mammatocumulus, τα σύννεφα είναι συχνά και συνδέονται με έντονες καταιγίδες, δήλωσε ο Iron στο Mountain Daily News στον δημοσιογράφο  Chris Tomassucci.
           "Οι φωτογραφίες  συλλαμβάνουν πραγματικά την απόκοσμη  όλη εμπειρία », έγραψε.
"Η mammatocumulus που σχηματίστηκε πάνω από την Iron Mountain κάνει τα πάντα στον παράξενο χρωματισμό.                http://www.foxnews.com/science/2013/07/24/apocalyptic-fiery-mammatus-clouds-gathering-over-midwest-captured-in-video/   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FOX NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου