Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Η Ντέμπι Χάρι βγάζει από την πρίζα τους Blondie.

Υστερα από τέσσερις δεκαετίες επιτυχιών και πωλήσεων 40 εκατ. δίσκων μοιάζει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη διάλυση των Blondie. Αυτό άφησε να εννοηθεί η Ντέμπι Χάρι, με αφορμή την κυκλοφορία αργότερα μέσα στη χρονιά του 10ου άλμπουμ της μπάντας, το οποίο τιτλοφορείται «Ghosts of Dowinload»
Ο εκπρόσωπος της Ντέμπι Χάρι, μιλώντας στην Daily Mail, δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο της διάλυσης του γκρουπ, απλά αρκέστηκε να πει ότι «τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα».


Η πρωτοβουλία της Χάρι να θέσει θέμα διάλυσης των Blondie, που μετρούν πολλές επιτυχίες ειδικά στις δεκαετίες του '70 και του '80 (Atomic, Rapture, Call Me κ.α.), δεν έγινε δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, με τον ντράμερ μάλιστα να υπαινίσσεται ότι το πρόβλημα είναι η ηλικία της τραγουδίστριας, η οποία έκλεισε τα 68 της χρόνια την 1η Ιουλίου.

«Η Ντέμπι είναι 11 χρόνια μεγαλύτερη από τους υπόλοιπους, άρα είναι στο δικό της το μυαλό» είπε ο Κλεμ Μπερκ. «Εμείς προσπαθήσαμε να το επιμηκύνουμε όσο γίνεται αλλά δεν είναι πια στο χέρι μας. Είναι από την άλλη ξεκάθαρο ότι Blondie χωρίς την Ντέμπι Χάρι δεν μπορούν να υπάρξουν».

ΠΗΓΗ: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου