Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Το ΖΑΓΚΡΕΜΠ σε πανικό: επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι Κροάτες είναι απόγονοι των Σέρβων.

             Οι Κροάτες είναι απόγονοι των Σέρβων και ο γενετικός  αγώνας των δύο λαών είναι σχεδόν όμοιος, με τη διαφορά ότι οι Σέρβοι είναι  παλαιότεροι από τους δύο λαούς και ως εκ τούτου, δημιούργησε ουσιαστικά το έθνος της Κροατίας!
            Αυτή η αποκλειστική ανακάλυψη δεν ήταν το αποτέλεσμα  τυχόν στήλων  κουτσομπολιού ή χιουμοριστική δημοσιογραφία, αλλά είναι το αποτέλεσμα της έρευνας από το εξέχοντα Κροατικό FA Institute στο Ζάγκρεμπ κατά τα τελευταία εννέα χρόνια. Το Ινστιτούτο, το οποίο έλαβε μεγάλη διεθνή αναγνώριση στον τομέα της γενετικής έρευνας, ανακοίνωσε ότι η έρευνά τους, με βάση μια απάντηση σε  δείγμα 7320 πολιτών της Κροατίας έλαβε την υψηλότερη γενετική συσχέτιση με το χρωμόσωμα Υ και τον απλότυπο του σλαβικού απλότυπου του σερβικού λαού από το δέκατο αιώνα.
            Σύμφωνα με ορισμένες πρόσφατες έρευνες, στο χρονικό διάστημα πριν από τη μεγάλη μετανάστευση των λαών (πριν από την πτώση της  Δυτικής  Ρωμαϊκής  Αυτοκρατορίας), οι δύο φυλές της ιρανικής καταγωγής  ορίζονται σε μια μεγάλη περιπέτεια. Οι Σέρβοι και οι Κροάτες ήταν κάποτε φυλές  ιρανικής καταγωγής, από τις περιοχές  στα βόρεια της Μαύρης Θάλασσας και του Καυκάσου. Οι αρχικοί Σέρβοι και οι Κροάτες ήταν μόνο ένα μέρος ενός  έθνους που  ιστορικά είναι περισσότερο γνωστό με το όνομα Σκύθες. Με χρονολογική σειρά,  ήταν γνωστοί ως χίμαιρες Simerijanci, Σκύθες, Σαρμάτες, Alans, και τώρα είναι οι μόνοι άμεσοι απόγονοι του αρχαίου πολεμιστή των ανθρώπων του Καυκάσου, της  Οσετίας.
            Στις περαιτέρω παρατηρήσεις του  Κροατικού Ινστιτούτου FA, είπε ότι ο απλότυπος EU7, ή το λεγόμενο απλότυπος της Κροατίας, μπορεί να συνδεθεί μόνο με το απλότυπο  ΕΕ13, ο οποίος  είναι ο  λεγόμενος παλιός απλότυπος της Σερβίας και συνδέεται με τους Σέρβους στο 10ο αιώνα.
Αυτό θα σήμαινε περίπου, λέει στα συμπεράσματα του Ινστιτούτου, ότι όλες οι προηγούμενες παραδοχές σχετικά με την προέλευση των Κροατών ήταν εντελώς λάθος και ότι οι Κροάτες δεν μπόρεσαν να δουν το προφανές: Serb and Croat flags
            -Οι Κροάτες είναι απόγονοι των Σέρβων που κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του δέκατου αιώνα μεταφέρθηκαν σε περιοχές που κατοικούνται από μικρότερα σλαβικά φύλα που είχαν γίνει μέρος της ομάδας και κατά τη διάρκεια του δέκατου αιώνα πήρε το όνομα του Κροάτη (Λατινικά Skorbatus), λέει ο Δρ Μίλοραντ Πάβιτς του Ινστιτούτου FA .
          Τονίζεται επίσης ότι η διαπίστωση αυτή δεν κατέστη δυνατή  μέχρι τώρα, διότι ελήφθησαν δείγματα από το χρωμόσωμα Υ των Σέρβων που ζουν στη Σερβία, η οποία είναι ο λόγος για τις προηγούμενες μελέτες που  έδωσαν διαφορετικά αποτελέσματα. Δηλαδή, σύμφωνα με τους Κροάτες, οι σημερινοί κάτοικοι της Σερβίας έχουν τη μεγαλύτερη γενετική σύνδεση και ένα σχεδόν πανομοιότυπο αριθμό των απλοτύπων Υ χρωμοσώματος  και η αλληλογραφία με τους Τούρκους, και αυτό εξηγείται κυρίως με τους Τούρκους, κατά τη διάρκεια των πέντε αιώνων αποικιοκρατίας και ειδικά μετά το θάνατο ενός μεγάλου αριθμού των Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο, που αναμειγνύονται τα γονίδιά τους με τον τοπικό πληθυσμό.
           Οι διαφορές μεταξύ των γονιδίων του "πρωτότυπου" Οι Σέρβοι και οι Σέρβοι σήμερα είναι η ίδια όπως μεταξύ της Ρουμανίας και της γαλλίας, ακόμα και αν τα δύο αυτά έθνη ανήκουν στην ομάδα Romance, εξήγησε το Ινστιτούτο, και επισημαίνει ότι το γονίδιο της Κροατίας είναι στην πραγματικότητα πιο στενά συνδεδεμένο με το γονίδιο των Σέρβων προγόνων από την γενετική δομή των Σέρβων του σήμερα.
           Το Ινστιτούτο είπε επίσης ότι κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών που προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν θα δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα αυτά, διότι θα θέσουν σε αμφισβήτηση το σύνολο της Κροατικής-Σερβικής ιστορίας και τις σχέσεις μεταξύ των δύο εθνών.
Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλά κοινωνικά δίκτυα και πύλες σε όλη την Κροατία είναι γεμάτα από αρνητικά σχόλια από το κοινό που δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι είναι απόγονοι των «μισητών  Σέρβων" και ότι το γεγονός αυτό είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο.
             - "Δεν έχουμε καμία σχέση με τους Σέρβους, ούτε τα ονόματα των λαών μας είναι το ίδιο.Οι  Κροάτες ονομάζονται έτσι διότι στο παρελθόν ήταν ένας ηρωικός  λαός και έχει παλέψει με τους αντιπάλους, ενώ οι Σέρβοι ήταν βρώμικοι και άθλιοι (σημείωση: γεμίζουν με ψείρες) και συνεχώς  έχουν τον εαυτό τους γδαρμένο και φώναξε "svrbi, svrbi" (σημείωση: φαγούρα, είναι φαγούρα) και αυτό είναι. Πώς πήραν το όνομά τους Σέρβοι », ήταν το κακόβουλο σχόλιο ενός από τους επισκέπτες του Facebook στην Κροατία για τους οποίους η ιστορία δεν είναι ακριβώς μια δύναμη.       http://1389blog.com/2013/07/27/zagreb-in-a-panic-scientifically-proven-that-croats-are-descendants-of-serbs/     ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1389BLOG.COM.:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου