Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Αργυρόκαστρο: Το νερό ελάχιστο και η τιμή του τσουχτερή.


Η πόλη του Αργυροκάστρου υποφέρει από την έλλειψη νερού και ιδίως του πόσιμου. Οι λίγες ώρες εφοδιασμού με νερό για τους πολίτες δεν είναι αρκετές, γιατί σύμφωνα με αυτούς και η τιμή είναι πολύ υψηλή και μόνο 1 ή 2 ώρες την ημέρα έχουν νερό.

Όλο το νερό το διατηρούν σε ντεπόζιτα και έτσι μετά από λίγες ώρες γίνεται ακατάλληλο για κατανάλωση, αλλά μόνο για πλύσιμο. Υπάρχουν και αυτοί που διστάζουν να το χρησιμοποιήσουν για πλύσιμο, δεδομένου ότι είναι καλοκαίρι και μπορεί να προκληθούν μολύνσεις και λοιμώξεις του δέρματος από τις ακαθαρσίες που μπορεί να περιέχει.  Μερικές συνοικίες του Αργυροκάστρου δεν εφοδιάζονται καθόλου με πόσιμο νερό.  
Η έλλειψη των υδρομετρητών, μαζί με την έλλειψη ποιότητας και την υψηλή τιμή, σε συνδυασμό με τις ελάχιστες ώρες εφοδιασμού κάνει τους πολίτες να είναι πολύ απογοητευμένοι από την υπηρεσία που τους παρέχεται. Απαιτούν μεγαλύτερη ευθύνη από τις αρμόδιες αρχές, να βελτιωθεί η κατάσταση, ειδικά το καλοκαίρι, όταν το νερό είναι ελάχιστο.               http://www.aftonomi.gr/koinonia/dromena/item/2463-argyrokastro-to-nero-elaxisto-kai-i-timi-tou-tsouxteri.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου