Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: «Μια γιαγιά επιπλέει νεκρή μέσα στην κουζίνα, είναι πνιγμένη»


Κακοκαιρία Daniel, Παλαμάς Καρδίτσας
ΣΚΑΪ/Glomex

«Έχουμε ενημερώσει και μας είπαν ότι πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς», ανέφερε ο κάτοικος Παλαμά Καρδίτσας, Γιάννης Χατζής.

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου του Παλαμά Καρδίτσας για την φονική καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Χατζής «πάγωσε» με όσα είπε. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι κοντά του βρισκόταν μια ηλικιωμένη που επέπλεε νεκρή στο νερό.

«Εδώ δίπλα μια γιαγιά επιπλέει στο νερό δίπλα στην κουζίνα. Είναι πνιγμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χατζής, προκαλώντας σοκ. «Έχουμε ενημερώσει και μας είπαν ότι πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς. Είναι και άλλοι ηλικιωμένοι εδώ που έμεναν μόνοι τους. Ήταν μωράκια που έπρεπε να σωθούν πρώτα. Η γιαγιά δεν πρόλαβε, πνίγηκε», πρόσθεσε.

«Έχουμε σοκαριστεί με αυτό που μας λέτε», είπαν σοκαρισμένοι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ.

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονιστικά πλάνα από drone από τον πλημμυρισμένο Παλαμά Καρδίτσας

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα από drone στον πλημμυρισμένο από την κακοκαιρία Daniel Παλαμά Καρδίτσας. Την ώρα που γίνονται τεράστιες προσπάθειες απεγκλωβισμού πολιτών από χωριά της Καρδίτσας, το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ κόβει πραγματικά την ανάσα.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο Παλαμάς Καρδίτσας έχει βυθιστεί και ίσα που αχνοφαίνονται οι σκεπές των σπιτιών τους.

Οι ώρες είναι δραματικές, οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονται αλλά υπάρχει φόβος για νεκρούς, καθώς υπάρχουν φόβοι για το τι θα αποκαλυφθεί μόλις πέσει η στάθμη του νερού.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου