Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Υπουργός Άμυνας της Λευκορωσίας: «Οι χώρες του ΝΑΤΟ και τα γειτονικά κράτη της Λευκορωσίας όχι μόνο στρατιωτικοποιούνται, αλλά προετοιμάζονται για πόλεμο, κρύβονται πίσω από μια φανταστική «απειλή από την Ανατολή". «Ετοιμάζουν τις υποδομές τους, προετοιμάζουν τα στρατεύματά τους. Έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία.

 

Υπουργός Άμυνας της Λευκορωσίας (αν και καθυστερεί με τη δήλωση μιας και το ΝΑΤΟ το κάνει από την πτώση της ΕΣΣΔ): «Οι χώρες του ΝΑΤΟ και τα γειτονικά κράτη της Λευκορωσίας όχι μόνο στρατιωτικοποιούνται, αλλά προετοιμάζονται για πόλεμο, κρύβονται πίσω από μια φανταστική «απειλή από την Ανατολή".

«Ετοιμάζουν τις υποδομές τους, προετοιμάζουν τα στρατεύματά τους. Έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία. Παρακολουθούμε συνεχώς την κατάσταση, βλέπουμε τι κάνουν. Με βάση αυτό, αναπτύσσουμε συγκεκριμένα και κατάλληλα μέτρα αντιμετώπισης».

Μπορούν να βάλουν υπερηχητικούς πυραύλους στην επικράτειά τους, για παράδειγμα, ή να τοποθετήσουν αεροπλάνα που μπορούν να φέρουν υπερηχητικούς πυραύλους αέρος-εδάφους με ικανότητα πυρηνικής ενέργειας...

hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου