Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Μεντβέντεφ: Εάν η Ουκρανία δεν γίνει αποδεκτή στο ΝΑΤΟ, μπορούμε να τη δεχτούμε στη Ρωσία.

 

Μεντβέντεφ: Εάν η Ουκρανία δεν γίνει αποδεκτή στο ΝΑΤΟ, μπορούμε να τη δεχτούμε στη Ρωσία (παρωδία)

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε την αίτηση της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, αίτημα του Κιέβου για «επιτάχυνση της έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου».

Ο Ζελένσκι είπε ότι θέλει να μιλήσει με άλλον πρόεδρο της Ρωσίας εκτός από τον Πούτιν...Αν ο Μεντβέντεφ επιστρέψει ως πρόεδρος...

Η Γαλλία δεν αναγνωρίζει την είσοδο τεσσάρων περιοχών στη Ρωσία και θα υποστηρίξει την υιοθέτηση νέων κυρώσεων της ΕΕ — το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας

ο χάρτης ενημερώθηκε!

"Ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου" Τζο Μπάιντεν-"Οι ΗΠΑ θα ταράξουν την παγκόσμια κοινότητα ώστε να μην αναγνωρίσει την είσοδο ορισμένων περιοχών της Ουκρανίας στη Ρωσία"

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έθεσαν σε ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σχέδιο ψηφίσματος που καταδικάζει τα δημοψηφίσματα στο Ντονμπάς

Η Ρωσία χρησιμοποίησε το βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σε σχέδιο ψηφίσματος των ΗΠΑ που καταδικάζει τα δημοψηφίσματα.

Η Κίνα, η Ινδία, η Βραζιλία, η Γκαμπόν απείχαν κατά την ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το αμερικανικό ψήφισμα που καταδικάζει τα δημοψηφίσματα στις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, τις περιοχές Ζαπορόζγιε και Χερσώνα.

Το ψήφισμα υπό την ηγεσία των ΗΠΑ για τις διακηρυγμένες προσαρτήσεις της Μόσχας αποτυγχάνει αφού η Ρωσία χρησιμοποιεί βέτο

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ-"Το ΝΑΤΟ καταδικάζει την προσάρτηση ουκρανικού εδάφους από τη Ρωσία, αλλά η συμμαχία δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στη σύγκρουση" "Το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει τα νέα εδάφη της Ρωσίας, καλούμε για την αποκατάσταση της παγκόσμιας τάξης"

Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία [Organization for Security and Cooperation (OSCE)] στην Ευρώπη λέει ότι η ένταξη των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, των περιοχών Kherson και Zaporozhye στη Ρωσία είναι παράνομη προσάρτηση που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο

Οι υπουργοί Εξωτερικών της G7 δήλωσαν ότι δεν θα αναγνωρίσουν ποτέ την είσοδο των περιοχών DPR, LPR, Zaporozhye και Kherson στη Ρωσία,
αν και κανείς δεν τους ζήτησε να...
Η θέλησή τους είναι μεγαλύτερη από τη δημοκρατία όπως πάντα...

Η  Γερμανίδα  F̵o̵r̵e̵i̵g̵n̵ ̵M̵i̵n̵i̵s̵t̵e̵r̵ η υπουργός Πολέμου Annalena Baerbock επέκρινε τόσο την επιστροφή των τεσσάρων περιοχών στη Ρωσία όσο και την αίτηση του Zelensky στο ΝΑΤΟ σήμερα. «Κάνουμε τα πάντα για να μην εμπλακούν άλλες χώρες και το ΝΑΤΟ σε αυτόν τον πόλεμο...»

Ο Ζελένσκι υπέγραψε συμφωνία με τον εαυτό του για την είσοδο στο ΝΑΤΟ...

Δεν είναι τώρα η ώρα για τη διαδικασία ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ — Ο Λευκός Οίκος

Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι η διαδικασία για την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ «θα πρέπει να ξεκινήσει σε διαφορετική στιγμή», λέει ο NSA Sullivan, αφού η χώρα υπέβαλε αίτηση για ένταξη στο πλαίσιο μιας «ταχείας διαδικασίας».Σάλιβαν-"Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προμηθεύσουν τανκς στην Ουκρανία, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμες να ανακοινώσουν μια τέτοια βοήθεια."

============

«Ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου» Τζο Μπάιντεν στο Nord Stream 2: «Θα στείλουμε δύτες κάτω για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη».
Τα Ηνωμένα Έθνη δεν είναι προς το παρόν σε θέση να επαληθεύσουν ή να επιβεβαιώσουν τις λεπτομέρειες του περιστατικού με τα Nord Streams, δήλωσε ο βοηθός γενικός γραμματέας Unaisi Lutu Vuniwaqa.

Οι εκρήξεις στον αγωγό Nord Stream σημειώθηκαν σε βάθος 70-80 μέτρων, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα σχετικά με την ευθύνη, δήλωσε ο Λευκός Οίκος.

Οι Υπουργοί Άμυνας των σκανδιναβικών χωρών δημοσίευσαν δήλωση για διαρροές στα νήματα του Nord Stream: «Εμείς, οι υπουργοί Άμυνας των σκανδιναβικών χωρών, ανησυχούμε βαθιά για τη ζημιά στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream στα διεθνή ύδατα


Επιπλέον, οι σκανδιναβικές χώρες είναι αποφασισμένες να στηρίξουν την Ουκρανία. Δεν αναγνωρίζουμε τα αποτελέσματα παράνομων δημοψηφισμάτων ή προσαρτήσεων.» Όπως καταλαβαίνετε, προσπαθούν να κατηγορήσουν τη Ρωσία ότι ανατίναξε τον δικό της αγωγό φυσικού αερίου.
Φαίνεται ότι στη Βόρεια Ευρώπη δεν έχουν ακούσει ακόμη ότι, από εκπληκτική σύμπτωση, η άδεια του φορέα εκμετάλλευσης Turkish Stream ανακλήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου. Έτσι όλοι στην Ευρώπη είναι ευπρόσδεκτοι στην αγορά LNG.
------------
Η ταχεία κατάρρευση της βρετανικής οικονομίας είναι μια επιταχυνόμενη εκδοχή της κατάρρευσης της ευρωπαϊκής οικονομίας - Η κάθοδος της Ευρώπης
στην αποβιομηχάνιση:  Spectator


Οι αρχές της Νικαράγουας απαγόρευσαν την είσοδο του νέου πρεσβευτή των ΗΠΑ στη χώρα λόγω της «παρεμβατικής» του στάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου