Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Αίτηση ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ με τη μορφή του κατεπείγοντος! Θα γίνει της Χιροσίμας……

 Τρομακτικές διαστάσεις αναμένεται να πάρει αυτό που ξεκίνησε, αν δεν τελειώσει σύντομα...


Ραγδαίες μοιάζουν οι εξελίξεις, μετά την επισημοποίηση της ένταξης τεσσάρων περιοχών (Ντονέτσκ, Λουγκάνσκ, Ζαπορίζιε, Χερσώνα)  στην Ρωσική Ομοσπονδία και την ανακοίνωση Ζελέσνκι πως έκανε αίτημα ταχείας ένταξης στο ΝΑΤΟ!

Σημειώνεται πως εκπρόσωποι της επίσημης Ουάσινγκτον έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι σε αυτό το στάδιο δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο εισόδου της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της Δυτικής Συμμαχίας.

Ωστόσο, ο Πούτιν, γνωρίζοντας ενδεχομένως την κίνηση του Κιέβου, έδωσε απάντηση σε αυτή την προοπτική πριν καν γίνει η δήλωση Ζελένσκι!

Στην ομιλία την Παρασκευή για την προσάρτηση των εδαφών της Ουκρανίας, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτές που δημιούργησαν τετελεσμένα, χρησιμοποιώντας πυρηνικά όπλα κατά της Ιαπωνίας (Χιροσίμα και Ναγκασάκι), στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η αναφορά του Πούτιν σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα (σκοτώθηκε αμέτρητος κόσμος) δεν έγινε για να καταδικάσει το γεγονός, αλλά για να προειδοποιήσει σε ποιο σημείο είναι διατεθειμένη να φτάσει η Ρωσία, αν δεν μπει ένα τέλος σε όλο αυτό που έχει ξεκινήσει, μιας και υπάρχει το προηγούμενο των ΗΠΑ!!!

Σε ένα πιο ήπιο σενάριο, αν το Κίεβο επιμείνει στο να μπει στο ΝΑΤΟ δεν αποκλείεται οι Ρώσοι να εντάξουν και άλλα εδάφη με τα βλέμματα να είναι στραμμένα σε Χάρκοβο, Νικολάεφ και Οδησσό, έτσι ώστε στο τέλος τα μόνα εδάφη που θα πάρει η Δυτική Συμμαχία να είναι το Κίεβο, το Λβιβ και αν…

Οι Ρώσοι πάντως ξεκίνησαν να στέλνουν ΦΟΥΛ εξοπλισμό στα νέα τους εδάφη μέσω της γέφυρας της Κριμαίας!!!

el.gr

1 σχόλιο:

  1. Ή Ουκρανία ότι καί νά κάνει στό τέλος θά πάρει τόν ... πούλο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή