Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021

ΧΑΜΟΣ!!! Διέγραψε ο Μητσοτάκης τον Μπογδάνο για τον «ΕΜΦΥΛΙΟ»!!! Νωρίτερα ο Δένδιας πήρε το μέρος ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, vid.

 ΒΑΘΑΙΝΕΙ το ρήγμα εντός ΝΔ: Διεθνιστές εναντίον δεξιών.

Στην διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. Προχώρησε ο Πρωθυπουργός μετά τα όσα έγιναν στην επιτροπή της Βουλής, κατά τη συζήτηση της συμφωνίας Ελλάδας Γαλλίας και τις αναφορές του σε κομμουνιστές και στο Βίτσι που προκάλεσαν αντιδράσεις εντός της αίθουσας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.»

ΝΩΡΙΤΕΡΑ, στο στόχαστρο βρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, με τον Νίκο Δένδια να τον αδειάζει ευθέως και μάλιστα σε έντονο ύφος, όπως σχολιάζουν τα μέσα ενημέρωσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μπογδανος τόνισε ότι κανείς στην αίθουσα δεν τον αναγκάζει να μιλήσει για «Βόρεια Μακεδονία»: «Ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς, τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος ήταν οι κομμουνιστές».

Του απάντησε ο Θ. Παφίλης του ΚΚΕ σε ακατανόητο ύφος με άσχημους χαρακτηρισμούς: «Στεναχωρήθηκε ο Μπογδάνος που συνέλαβαν τους ομοίους του με στυλιάρια και βρήκε τον χώρο να ρίξει δηλητήριο. Είναι γεμάτο αίμα αυτός ο τόπος όταν οι πρόγονοι σας ήταν συνεργάτες των Γερμανών και ταγματασφαλίτες. Τι Μπογδάνος τι ρουφιάνος. Αυτά που λετε τα λέει και η χρυσή Αυγή».

Από την πλευρά της η Σία Αναγνωστόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πάντες να καταδικάσουν τον διχαστικό λόγο του Μπογδάνου

Απαντώντας ο βουλευτής της ΝΔ Υπογράμμισε ότι ο βουλευτής του ΚΚΕ μπερδεύτηκε και έτσι συνέδεσε τον ίδιο με την ρατσιστική και την ναζιστική ιδεολογία: «Έχω δεχτεί τραμπούκικες επιθέσεις από την χρυσή Αυγή και από την άκρα αριστερά. Δεν είναι δυνατόν εντός του κοινοβουλίου να συνδέουμε ανθρώπους που έχουν βάλει τα στήθη τους μπροστά για τους ανθρώπους που αναφέρατε. Σας απαγορεύω οποιαδήποτε σύνδεση με την χρυσή Αυγή έχω παίξει ξύλο μαζί της δεν της επιτρέπουν οι πρόγονοι μου η φυσική ο αντιστράτηγος άγιο Πετρίτης πολέμησε την Βέρμαχτ στην Αλβανία το ναζισμό και στην Ιταλία και μετά τον κουμουνισμό στην Ελλάδα. Το κομμάτι κουμουνισμός είναι μια φιλελεύθερη επιλογή που αποτελεί δικαίωμα μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και τότε παρενέβη ο Νικος Δένδιας, ωστόσο αντί να στηρίξει τον βουλευτή του απέναντι στους βαρείς χαρακτηρισμούς της Αριστεράς (σημειώνεται πως στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταδικάζονται τόσο ο Εθνικοσοσιαλισμός όσο και ο Κομμουνισμός ως απολυταρχικά καθεστώτα), του «επιτέθηκε» και μάλιστα σε ιδιαίτερα έντονο ύφος: «Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας, αλλά για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας. Δεν γνωρίζω ποιος παρέστη στην εκδήλωση στο Βίτσι. Ο πατέρας μου ήταν στο Βίτσι. Εγώ λέω ότι σήμερα οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για την αποκόμιση κομματικού οφέλους είναι απαράδεκτη», είπε φαινομενικά εκνευρισμένος και συνέχισε στο ίδιο ύφος και στον ίδιο τόνο: «Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και διαχρονικά, η κατάθεση στεφάνου με τη Χρυσή αυγή Αυτή είναι επίσης απαράδεκτη και είναι ώρα να σοβαρευτούμε αυτή την ώρα που η χώρα αντιμετώπιζε εθνική απειλή Και όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση εδώ δεν θα ξαναγίνει ανεχτή στην αίθουσα αυτή τέτοια προσπάθεια για να είμαστε συνεννοημένοι όλοι»!

Δείτε το βίντεο:


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου