Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ - Το ξεπούλημα της Ελλάδας φέρνει ακραίες αντιδράσεις: «Ντου» με όχημα στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (φώτο)

 Πολίτης απειλούσε πως θα ανατιναχθεί.


Το ξεπούλημα της χώρας εδώ και πολλά χρόνια και η κατάσταση την οποία βιώνουμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο με τον Covid-19 φέρνει ακραίες αντιδράσεις. Ένας άνδρας έκανε «ντου» με αγροτικό όχημα στο σημείο που βρίσκεται το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και απειλούσε πως θα ανατιναχθεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, ενώ στο σημείο έφτασε μέχρι και η Αντιτρομοκρατική. Στο σημείο βρίσκεται και ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο γράφει «Οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα».

Ο άνδρας που οδηγούσε το όχημα απειλούσε επίσης πως θα ανατιναχθεί, ενώ ακινητοποιήθηκε άμεσα από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Μέσα στο αγροτικό όχημα βρέθηκαν δυο μπιτόνια βενζίνη και πετρέλαιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας με το αγροτικό έκανε γύρους στο πεζοδρόμιο.

 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου έχει συλληφθεί, ενώ αυτή την ώρα ερευνάται αν μέσα στο φορτηγάκι εκτός από τις φιάλες υγραερίου υπάρχουν κι άλλα εύφλεκτα υλικά.

Επίσης η κυκλοφορία έχει διακοπεί μπροστά από το κτίριο της Βουλής και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου