Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

«Τελείωσε» και τα φετινά Χριστούγεννα η Μ.Παγώνη - «Δεν θα είναι κανείς ελεύθερος»!

Πάνε και τα φετινά Χριστούγεννα κυρίως για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο μέσω της επιχείρησης «Ελευθερία». Σύμφωνα όμως με την Ματίνα Παγώνη δεν θα υπάρχει «ελευθερία» και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως είπε δεν θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα!


Ζοφερές προβλέψεις από την πρόεδρο της EINAΠ.

Η Μ.Παγώνη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων σχετικά με το τι θα συμβεί με τα φετινά Χριστούγεννα κι αν θα γιορταστούν, όπως κάναμε παλιότερα.

Όπως τόνισε: «Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Με τα ποσοστά που έχουμε σήμερα δεν θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα. Δηλαδή δεν θα είμαστε ελεύθεροι» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, για να σχολιάσει στη συνέχεια την αντιμετώπιση που έχει από τον κόσμο, λέγοντας ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα:

«Στον δρόμο δεν μου επιτίθενται λεκτικά. Στο κινητό μου ή σε e-mail δέχομαι κάποια πράγματα αλλά και με αυτούς έχω ανοίξει έναν καλό διάλογο» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Να σημειωθεί ότι η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλώντας για τι μας περιμένει, πριν δύο ημέρες, δήλωσε ότι πρέπει να περάσει ένα 20ημερο μετά το άνοιγμα των σχολείων προκειμένου να δούμε την πορεία του ιού, παραδέχτηκε ότι έρχονται «δύσκολα» το επόμενο διάστημα και ξεκαρδίστηκε στα γέλια!

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου