Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ελ. Βενιζέλος: Συναγερμός για αεροσκάφος με βλάβη πριν την προσγείωση - Στο σημείο σπεύδουν πολλά ασθενοφόρα./Ελ. Βενιζέλος: Λήξη Συναγερμού - Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροσκάφος που είχε πρόβλημα στα φρένα.

 Στο σημείο ασθενοφόρα για προληπτικούς λόγους.Συναγερμός έχει σημάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος με αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους.

Το αεροσκάφος της εταιρίας Δέλτα πραγματοποιεί πτήση από Ατλάντα προς Αθήνα και έχει δηλώσει στον πύργο ελέγχου πρόβλημα στα φρένα.

Συγκεκριμένα το αεροπλάνο εμφανίζει υπερθέρμανση στα φρένα.

Στο αεροσκάφος επιβαίνουν 248 άτομα, ενώ ήδη στο σημείο βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίες και του ΕΚΑΒ μετά από σήμα που δόθηκε από το αεροδρόμιο.

Ο πύργος ελέγχου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει ενημερώσει όλο το προσωπικό της πίστας του αεροδρομίου να είναι σε ετοιμότητα.

Τα πρωτόκολλα ασφαλείας προβλέπουν ότι θα προσγειωθεί στην αρχή της πίστας για να έχει χρόνο και χώρο να σταματήσει. 

newpost.gr

Ελ. Βενιζέλος: Λήξη Συναγερμού - Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροσκάφος που είχε πρόβλημα στα φρένα.

To αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 11.05.

Λήξη συναγερμού στο Ελευθέριος Βενιζέλος, αφού προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο το αεροσκάφος της εταιρίας Δέλτα που πραγματοποιούσε πτήση από Ατλάντα προς Αθήνα και έχει δηλώσει στον πύργο ελέγχου πρόβλημα στα φρένα.

Συγκεκριμένα το αεροπλάνο εμφάνισε υπερθέρμανση στα φρένα. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 248 άτομα, ενώ ήδη στο σημείο βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίες και του ΕΚΑΒ μετά από σήμα που δόθηκε από το αεροδρόμιο.

Το αεροσκάφος τύπου Airbus A333, προσγειώθηκε στις 11.05, ενώ η αναφορά στον Πύργο Ελέγχου έγινε όταν βρισκόταν περίπου πάνω από τη Τζιά.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας προσγειώθηκε στην αρχή της πίστας για να έχει χρόνο και χώρο να σταματήσει. 

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου