Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Στη φύση επιβιώνουν οι πιο δυνατοί εξελικτικά. Στην φύση δεν υπάρχει χώρος για αδύναμους λαούς. Οι λαοί που εκφυλίζονται εξαφανίζονται. Αυτό είναι νόμος.!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στη φύση επιβιώνουν οι πιο δυνατοί εξελικτικά. Στην φύση δεν υπάρχει χώρος για αδύναμους λαούς. Οι λαοί που εκφυλίζονται εξαφανίζονται. Αυτό είναι νόμος.!

Το να είσαι δυνατός ανδρείος  και στρατιωτικοποιημένος δεν πρέπει καν να θεωρείται ιδεολογία. Σημαίνει απλά το να είσαι ποιοτικά ανώτερος. Αυτό το πρότυπο είναι ότι ανώτερο έχει να επιδείξει η ανθρωπότητα. Και αυτό είναι το Ελληνικό πρότυπο. Οι Έλληνες είμασταν και θα συνεχίζουμε να είμαστε πολεμικός λαός. 

Οι Έλληνες καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα της μάχης , της σύγκρουσης του πολέμου. Και αυτό διότι είναι στο d.n.a μας. Ο κόσμος σύντομα θα χρειαστείς αυτούς τους ηγέτες Έλληνες πολεμιστές του. Μην ξεχνάτε ότι για να πέσει η Τροία υπήρχε χρησμός που έλεγε ότι αν ήθελαν να νικήσουν οι τότε δυνάμεις στον πόλεμο , έπρεπε να πάει και να πολεμήσει εκεί ο Αχιλλέας (Έλληνες). 

Όποιος δεν θέλει να καταλάβει αυτό το τόσο απλό ,θα πρέπει να καταλάβει ότι η φύση δεν έχει ηθικά, θρησκευτικά ή πατριωτικά διλήμματα και θα αποβάλλει τους αδύναμους εξελικτικά και τους μη δυνατούς  ψυχοφυλετικά.

Σκληραγωγήστε τα παιδιά σας, μεγαλώστε τα με τον ελληνικό τρόπο των προγόνων μας, και σταματήστε την φυλετική επιμειξία του έθνους μας. Αυτοί (οι εχθροί μας) κρατάνε "καθαρή" την γραμμή του αίματος τους...κλωνοποιούν συνέχεια την ίδια βασιλική βιολογική γραμμή τους, αλλά θέλουν να μπασταρδεύουν όλους τους άλλους.Μην ξεχνάτε πως η όποια αγωγή , ανδρεία και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι και αποτέλεσμα γονιδίων. Για αυτό και ο συνδυασμός γονιδίων και αγωγής έδωσε αυτό το θαύμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Η μοίρα μας δεν είναι γραμμένη στα άστρα που λένε κάποιοι ρομαντικοί, αλλά στα γονίδια μας .

Πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τα θέματα φυλής, αφού ο πατριωτισμός είναι κυριολεκτικός και όχι μεταφορικός. Διότι αν πατριωτισμός είναι η έμπρακτη αγάπη και αφοσίωση προς την Πατρίδα και Πατρίδα είναι αυτό που λέει η λέξη, γη των Πατέρων μας, τότε κυριολεκτούμε ΜΟΝΟ όταν αντιλαμβανόμαστε την άρρηκτη σχέση του Αίματος - της καταγωγής μας, με τη χώρα μας, με τη Γη μας, τη γη των Πατέρων μας, που και τα δικά μας παιδιά θα κληρονομήσουν και θα τη λένε Πατρίδα.

Την καλημέρα μου σε όλους τους Έλληνες.

zeys-elaynon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου