Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

ΤΥΧΑΙΟ;;; Ήρθε ο γιος του Σόρος για τους Αφγανούς! Το μήνυμα στην Ελλάδα: Ανοίξτε τον Έβρο.

 

Θέλουν την διάλυση της Ελλάδας και των Βαλκανίων...

Ο διεθνιστής Τζορτζ Σόρος, ο οποίος χρηματοδοτεί μικρά κόμματα (αριστερά και «δεξιά») στην Ελλάδα αλλά και οργανώσεις, έστειλε τον γιο του για να συμβάλλει στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας και των Βαλκανίων γενικότερα.

Ο Αλεξάντερ Σόρος, επισκέφτηκε αφγανούς πρόσφυγες που έφτασαν στο ελληνικό Δυρράχιο της Αλβανίας, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα να ανοίξει τον Έβρο!

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να κατασκευάζει όλο και πιο ψηλά τείχη και να καταφεύγει σε λύσεις πανικού. Θα πρέπει να λάβει ουσιαστικά μέτρα για να βοηθήσει τους πρόσφυγες», σημείωσε ο Α. Σόρος, χαρακτηρίζοντας πρόσφυγες όλους τους μουσουλμάνους που έρχονται από Τουρκία στην χώρα μας.

«Το Σαββατοκύριακο είχα την ιδιαίτερη τιμή να συναντήσω συναδέλφους από το Ιδρυμα Ανοιχτή Κοινωνία στο Αφγανιστάν. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει δημοσιογράφους, υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημόσιους υπαλλήλους, καλλιτέχνες και τις οικογένειές τους. Η δύναμη ψυχής στο πρόσωπό τους απ’ όσα πρόσφατα είχαν υπομείνει ήταν συγκλονιστική», έγραψε o Σόρος για το Δυρράχιο,

Όπως σημειώνουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσα στους πρώτους αλλοδαπούς που έφτασαν από το Αφγανιστάν στην Αλβανία περιλαμβάνονται μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών καθώς και του Ιδρύματος Ανοιχτή Κοινωνία του Τζορτζ Σόρος. ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου