Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021

¨Η πολιτική αυτή της Ελλάδος αποτελεί επίθεση στην επίσημη ταυτότητα της μειονότητας (της Θράκης)¨/Μάζης: Πάει ο Μεβλούτ στη Θράκη; Γιατί όχι κι ο Δένδιας στον Πόντο; (vid.).


Σε δηλώσεις που έκανε ο Ομέρ Τσελίκ-εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΡ,

¨-Πλέον η πολιτική και οι διαπραγματεύσεις στην Κύπρο δεν θα γίνεται πάνω στα όνειρα των Ελληνοκυπρίων, αλλά πάνω στις πραγματικότητες του νησιού.

-Φυσικά πάντοτε παρακολουθούμε στενά τις σχετικές με την τουρκική μειονότητα της Ελλάδας εξελίξεις
Δυστυχώς το ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη που είχε με δασκάλες ενός νηπιαγωγείου, χρησιμοποίησε την φράση “Πομακοχώρι” για το τουρκικό χωριό Πάχνη, ενώ είπε ελληνόπουλα τα τουρκοπούλα,  δυστυχώς είναι μία ακόμη νέα έκφραση της τάσης για απόρριψη
Η πολιτική αυτή της Ελλάδος αποτελεί επίθεση στην επίσημη ταυτότητα της μειονότητας
Είναι μία επίθεση στην τουρκική ταυτότητα¨

Και μετά από όλα αυτά μας έρχεται και ο Μεβλούτ στην Θράκη.

Θα τρέξουν πάλι οι ταϊσμένοι από την Τουρκία, να τον υποδεχτούν…


tourkikanea.gr

Μάζης: Πάει ο Μεβλούτ στη Θράκη; Γιατί όχι κι ο Δένδιας στον Πόντο; (vid.)

“Γιατί να μην πάει ο Δένδιας σε Σαμψούντα και Τραπεζούντα που μιλάνε Ελληνικά αφού πάει ο Τσαβούσογλου στην Θράκη;”, αναρωτήθηκε, σε τηλεοπτική του παρέμβαση, ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών Ιωάννης Μάζης.

“Ανακοινώνει η Τουρκία ότι θα κάνει γεωτρήσεις στην Κρήτη και εμείς συναντάμε τον υπουργό εξωτερικών της”, τόνισε και ανέφερε ότι οι ελληνικές “ελίτ” πάσχουν από γερμανοφοβία.

defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου