Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Ο ΠτΔ παρουσιάζει το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου./ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασαν τα ελικόπτερα KAMOV- Μπήκαν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

O Πρόεδρος Αναστασιάδης παρουσιάζει το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου που εντάσσεται στο πρόγραμμα «η Κύπρος του Αύριο».

Το Σχέδιο δεν αφορά μόνο την Οικονομία αλλά και την κοινωνία. Πρόκειται για έναν κοινωνικό μετασχηματισμό είπε εισαγωγικά ο Πρόεδρος, που οδηγεί την Κύπρο σε μια νέα εποχή.

Το Σχέδιο στηρίζεται σε πέντε άξονες. Λεπτομερείς ανάπτυξη για κάθε άξονα θα γίνει από τους αρμόδιους Υπουργούς.

cyprustimes.com

Αφίχθηκαν στην Κύπρο τα δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης τύπου KAMOV που μισθώνει η Κυπριακή Δημοκρατία για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και των πυρκαγιών υπαίθρου, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών.

Χθες το απόγευμα Επιτροπή αποτελούμενη από λειτουργούς του Τμήματος Δασών, της Αεροπορικής Πτέρυγας της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβηκε στο Αεροδρόμιο Πάφου και διενήργησε έλεγχο των ελικοπτέρων και της 24μελούς ομάδας που τα στελεχώνει. Πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές ρίψεις νερού και αποφάσισε την παραλαβή των. Με οδηγίες του Διευθυντή Τμήματος Δασών τα δύο ελικόπτερα τέθηκαν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα από χθες το πρωί.

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου