Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ. /Κασιδιάρης για κορωνοϊό: Αποκαλύψεις και Αλήθειες που κρύβουν τα συστημικά ΜΜΕ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Στην φωτογραφία βλέπουμε τι νέες μουσουλμανικές πόλεις που γίνονται στο κράτος που ακόμα έχει το όνομα Ελλάδα.!! Τι παρατηρούμε με μια σύντομη ματιά..ότι η Μακεδονία έχει γεμίσει
ΠΑΝΤΟΥ..η Θράκη και η Πελοπόννησος,  ελάχιστες κουκίδες...και η Κρήτη ΔΕΝ υπάρει καν στον χάρτη.!!  Ερώτηση : Τυχαίο;;  Απάντηση : Όχι φυσικά ,όλα τα έχουν προβλέψει και σκεφτεί.
Η Κρήτη έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ γεωστρατηγική σημασία, αλλά ΔΕΝ μπορεί να ΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.!
Έχω ξαναγράψει  από το 2013 σαν σχολιαστής, αλλά και εδώ, ότι το Αιγαίο (η Κρήτη) και η Μακεδονία είναι ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....στην γεωπολιτική αξία της χώρας μας. Η Μακεδονία είναι το ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ της Ευρώπης ,και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι  το κέντρο των Βαλκανίων...όποιος ελέγχει την Μακεδονία και τα Βαλκάνια, ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ.!! 


Το Αιγαίο είναι το σημείο " κλειδί" που ενώνει 3 ηπείρους...την Ευρώπη...την Ασία...και την Αφρική. Είναι το σημείο που στην στρατηγική της διεθνούς σκακιέρας μπορεί να κάνει " Μάτ" και με μοναδική αξία ....Σίγουρα η Κρήτη από μόνη της ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ.Βέβαια θα πει κάποιος ότι η μορφή του πολέμου έχει αλλάξει, αλλά παίζει ρόλο και ΠΟΥ και ΠΩΣ θα δεχτούμε το χτύπημα.!!Αν δει κανείς έναν χάρτη της Ελλάδος βλέπει την απάντηση....χωρίς την Ελλάδα η Ευρώπη απλά σταματάει στον Δούναβη, και δεν έχει καμμία σύνδεση ούτε με Μ.Ανατολή αλλά ούτε και με Μεσόγειο.!!
Όπως έχω πει Αιγαίο και Μακεδονία είναι τα "χέρια" ....οι βραχίονες της Ελλάδος , και ότι  αν  χάσεις το ένα σου "χέρι" μετά δεν μπορείς να αμυνθείς σωστά.  Η Κρήτη από μόνη της  έχει πολύ μεγάλη γεωστρατηγική σημασία.....χρειάζεται όμως για να σταθεί και τον υπόλοιπο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ κορμό....μόνο με την ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ , έχουμε την ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ , αλλά και την απαραίτητη ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Κρήτη χωρίς Μακεδονία , και  Μακεδονία χωρίς Κρήτη δεν γίνεται διότι είναι ενιαίος αμυντικός χώρος, και  αυτός ο ΕΝΙΑΙΟΣ χώρος , ανάλογα με την κατεύθυνση της απειλής , μας δίνει και το απαιτούμενο στρατηγικό βάθος  στην εξυπηρέτηση των αναγκών ασφαλείας μας....όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης. Διότι εμείς είμαστε η εμπροσθοφυλακή και οι υπερασπιστές της Ευρώπης και της Λευκής Φυλής στα μουσουλμανικά στίφη που θα έρθουν για πόλεμο...η που βρίσκονται εντός της πατρίδας μας.

Υ.Γ  Αυτά τα 2 "χέρια" λοιπόν πρέπει να δημιουργήσουν έναν μηχανισμό " τανάλιας" ....όπου εκεί μέσα θα συνθλίβεται ο εχθρός. Αυτά τα δυό "χέρια" θέλουν σήμερα οι ΔΩ Σ Ι Λ Ο Γ Ο Ι που κυβερνούν την πατρίδα μας εδώ και πολλές δεκαετίες να μας.."κόψουν".
zeys-elaynon.blogspot.com

Κασιδιάρης για κορωνοϊό: Αποκαλύψεις και Αλήθειες που κρύβουν τα συστημικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου