Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ – «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ…» – ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

lathro-2-4
Κατηγορούν τους Έλληνες για «χριστιανοφασισμό» και καλούν τους ομοϊδεάτες τους σε ξεσηκωμό μέσω facebook… O λόγος για τους εμπνευστές του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας.

-Σε νέα πρόσφατη ανάρτησή του το κόμμα αντιμάχεται την απαγόρευση στους Πακιστανούς να τρώνε σκυλιά στη χώρα μας ενώ οι Χριστιανοί Έλληνες τρώνε κανονικά γουρούνια.
Δείτε σχετικά:
unnamed
Αλλά τα σοβαρότερα και πιο ανησυχητικά από τις διατροφικές διαφορές έρχονται από τον Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Αθήνας του ΙΣΕΚΕ Άχμεντ Ιλάχι ο οποίος γράφει(ανορθόγραφα):
«Ως πότε θα αφήνουμε τους χριστιανοφασίστες να κάνουν τα εγκλήματα τους ατιμώρητοι; Το χριστιανοφασιστικό κράτος εννοείται ότι θα προστατέψει τους συνιδεολόγους δράστες και οι αρχές θα κάνουν τα στραβά μάτια έως συνήθως, οπότε φίλοι αγωνιστές μουσουλμάνοι και μουσουλμάνες τι περιμένουμε;
unnamed
Ξεσηκωθείτε για τα δικαιώματα σας! Μην περιμένετε από την δικαιοσύνη να κάνει τίποτα, πρέπει να πάρουμε επιτέλους τις τύχες μας στα χέρια μας, όσο καθόμαστε με χέρια σταυρωμένα όλο ένα και περισσότερα περιστατικά σαν και αυτό θα γίνονται. Φτάνει ποια, η ώρα του Αλλάχ έρχεται!!!»
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου