Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Ετοιμάζουν αλλαγή πληθυσμού στη χώρα – Κύμα ελληνοποιήσεων αλλοδαπών από την κυβέρνηση λίγο πριν τις εκλογές.

Aλλαγή πληθυσμού στη χώρα ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς ακόμη ένα στέλεχος του κόμματος ζητά απροκάλυπτα δικαίωμα ψήφου να έχουν οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες, οι οποίοι βρίσκονται φυσικά προσωρινά στη χώρα, ενώ την στιγμή δεν δίνουν αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού.

Ένα παλιό αλλά επίκαιρο λόγω των μαζικών ελληνοποιήσεων που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας. Οι αλλοδαποί που ο ΣΥΡΙΖΑ τους έδωσε δικαίωμα ψήφου φυσικά… ψηφίζουν μαζικά Τσίπρα!
Πρόκειται για κυριολεκτικά για μια «βιομηχανία» παραγωγής Ελλήνων μόνο η «παραγωγή» αυτή δεν γίνεται στο… μαιευτήριο αλλά με πολιτικές πράξεις.
Την ίδια ώρα οι γηγενείς Έλληνες φεύγουν κατά κύματα από τη χώρα με την υπογεννητικότητα να έχει κτυπήσει ιστορικό υψηλό και ήδη να μιλάμε για τουλάχιστον 1.000.000 Έλληνες λιγότερους στα αμέσως επόμενα χρόνια.
Δείτε το βίντεο:


Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ερώτησή του στη Βουλή, έχει επισημάνει ότι «σύµφωνα µε επίσηµα στοιχεία της ∆ιεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, τα τελευταία τρία έτη καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση στην έγκριση αιτήσεων για την απόδοση ιθαγένειας, η οποία αγγίζει το 136,9%!».
Από 14.178 το 2015, εκτοξεύτηκαν στις 33.487 το 2016 και στις 34.814 το 2017, ενώ σε εκκρεμότητα είναι ακόμη 49.711!
Το… αγωνιώδες ερώτημα όμως είναι: Θα προλάβουν μέχρι τις εκλογές να τους κάνουν όλους «Έλληνες»;
Έτσι από το 2015 82.479 αλλοδαποί σε μια «νύχτα» έγιναν Έλληνες ενώ αν καταφέρουν να διεκπεραιώσουν και τουλάχιστον τους μισούς από τους 49.000 τότε μιλάμε για 105.000+ νέους ψηφοφόρους τους οποίους το ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει να προσέλθουν στις κάλπες μαζικά.
Επομένως όλα είναι δυνατά σήμερα, αρκεί να το πιστέψουν στην κυβέρνηση και να δώσουν αγώνα τόσο για την ελληνοποίηση όποιου αλλοδαπού κυκλοφορεί ακόμη και στο δρόμο, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των Ελλήνων του εξωτερικού.
Εάν δε μπορούσαν να αποκλείσουν από την κάλπη και τους γηγενείς Έλληνες που διαδήλωσαν στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία, οι οποίοι ούτος ή άλλως είναι («ακραίοι εθνικιστές» κατά Τσίπρα) με το αξιολογικό της «θολής κρίσης» τότε θα μπορούσαν να κερδίσουν και τις εκλογές.
Ακόμη ένα στέλεχος του κόμματος ζητά απροκάλυπτα δικαίωμα ψήφου να έχουν οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, ανέφερε σχετικά:
«Αναγνώριση εκλογικού δικαιώματος σε αλλoδαπούς που μένουν στην χώρα.
«Εξηγήστε μου, γιατί θα έπρεπε άνθρωποι που ζουν πια στα βόρεια προάστια και κατοικούσαν πριν 30-40 χρόνια στις αστικές περιοχές του κέντρου της Αθήνας, να κατεβαίνουν με τα τζιπ τους και να ψηφίζουν.

Και αυτοί που μένουν μόνιμα και κρατούν ζωντανές τις γειτονιές να μην έχουν δικαίωμα ψήφου.
Εξηγήστε μου, γιατί στα νησιά μας που στα χωριά οι μετανάστες έχουν κρατήσει τα σχολεία ανοικτά με τα παιδιά τους, που έχει μειωθεί ο πληθυσμός και υπάρχει πρόβλημα, γιατί να μην έχουν δικαίωμα.
Αυτοί που συνεισφέρουν στα έσοδα των Δήμων, αυτοί που στηρίζουν την παραγωγή της περιοχής».


Σωρηδόν εκλογικά βιβλιάρια σε αλλοδαπούς δίνει η κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται η ένταξη στους εκλογικούς καταλόγους δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι με τον ένα τρόπο ή τον άλλον κατόρθωσαν να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου