Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Στη μάχη ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας και Επιχ. Σύνδεσμος.

Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας θα εργαστεί για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των δύο χωρών.

Τη δέσμευσή του πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου, για να μπορέσει επιτέλους να υλοποιηθεί η θαλάσσια σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, εκφράζει ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας, ο οποίος χαιρετίζει τις εξαγγελίες της Υφυπουργού Ναυτιλίας Νατάσας Πηλείδου για το θέμα.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, το θέμα αυτό απασχολεί από χρόνια τον Σύνδεσμο, ο οποίος με δημόσιες τοποθετήσεις του και διαχρονικές παρεμβάσεις προς τις κυβερνήσεις Κύπρου – Ελλάδας, ζητά τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών.
Ελπίζουμε, τονίζει ο Σύνδεσμος, ότι η μελέτη που ανακοινώθηκε θα γίνει σύντομα και την ίδια ώρα θα υπάρξει η σωστή και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία για να καταστεί εφικτή η οικονομική στήριξη αυτού του εγχειρήματος από την Ε.Ε. Παράλληλα, δηλώνει την ετοιμότητά του να συμβάλει με τις θέσεις και απόψεις του στη διενέργεια της μελέτης.
Η θαλάσσια σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, όπως σημειώνει, θα αποφέρει σημαντικότατα οφέλη προς τις δύο οικονομίες, αφού θα επηρεαστούν θετικά το εμπόριο, η ναυτιλία και ο τουρισμός.
ΚΥΠΕ
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου