Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Σε θέση μάχης οι Αγρότες - Δεκάδες τρακτέρ στην Κουλούρα.

Χαλκίδης: «Αγρότες, ελάτε στον κόμβο της Κουλούρας»
Στους δρόμους έχουν βγει από σήμερα οι Αγρότες. Εδώ και λίγη ώρα, έχει ξεκινήσει η μεγάλη προσέλευση στο μπλόκο της Κουλούρα (κάτω από τον κόμβο). Ήδη περιμετρικά του οδοστρώματος έχουν

ακινητοποιηθεί δεκάδες γεωργικά μηχανήματα, ενώ καταφτάνουν και άλλα τρακτέρ από διάφορες περιοχές της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας. Ο αγροτικός κόσμος διαμαρτύρεται έντονα που δεν έχει πληρωθεί τις αποζημιώσεις του 2018 και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με το πετρέλαιο που κοστίζει πλέον 1,5 ευρώ, με τον κανονισμό του ΕΛΓΑ και φυσικά τα ζητήματα που προκύπτουν από το φορολογικό και ασφαλιστικό.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας Τάσος Χαλκίδης, οι αγρότες πρέπει να βγούνε στους δρόμους και να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το μοναδικό «όπλο» του αγρότη είναι το τρακτέρ του. Μάλιστα, έκανε δημόσια έκκληση προς τους συναδέλφους τους να έρθουν και να ενισχύσουν το μπλόκο της Κουλούρας. Προς το παρόν, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου