Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

Νέα χτυπήματα ακραίων Αλβανών... Ονειρεύονται Αλβανική σημαία στην Πρέβεζα!

 Καμαρώνουν επειδή κατέβασαν την ελληνική σημαία από εκκλησία στο χωριό Κρανιά στο Φοινίκη και την μετέτρεψαν σε κουρέλι. Δηλώνουν ότι δεν θα αφήσουν ελληνική σημαία να κυματίζει στο έδαφος της Αλβανίας και ονειρεύονται τον ερχόμενο Νοέμβριο να σηκώσουν Αλβανική σημαία στην Πρέβεζα! Ακραίοι εθνικιστικοί κύκλοι, οι οποίοι φαίνεται ότι διαθέτουν σημαντικούς οικονομικούς πόρους ανέλαβαν και πάλι δράση με... πολεμικά μανιφέστα εναντίον του ελληνισμού και της Ελλάδας.

Πριν από μερικές ημέρες ομάδα ακραίων κατέβασε την ελληνική σημαία από την εκκλησία στην Κρανιά και με σειρά διαδικτυακών αναρτήσεων καμάρωνε γιατί κατάφερε να την μετατρέψει σε... κουρέλι.
Ο ηγέτης του κινήματος "Ενωμένη Αλβανία" Kastriot Berishaj αμέσως μετά την συγκεκριμένη ενέργεια δήλωνε ότι πρόκειται για ένα μήνυμα και συμπλήρωνε ότι η "ελληνική σημαία θα καταπολεμηθεί με όλα τα μέσα όπως και ο ελληνικός σοβινισμός".
Ταυτισμένοι πλήρως με τους ακραίους κύκλους των Τσάμηδων μιλούν για αντίποινα στην κατοχή της Τσαμουριάς από την Ελλάδα.
Σε σχετική ανάρτηση αλλά και σε δημοσιεύματα που ακολούθησαν αναφέρουν ότι η σημαία της Αλβανίας θα τοποθετηθεί στην Πρέβεζα που βρίσκεται υπό ελληνική κατοχή. Μάλιστα έχουν ορίσει ως ημερομηνία την 28η Νοεμβρίου 2018, ημέρα της επετείου ανεξαρτησίας της Αλβανίας.
Έγκυροι αναλυτές βλέπουν πίσω από την εθνικιστική αλβανική έξαρση ξένους κύκλους ενώ ορισμένοι δείχνουν ξεκάθαρα ότι τέτοιες ενέργειες υποκινούνται από την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου