Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

Ξεχείλισαν από αγανάκτηση./ Στους δρόμους πάλι οι καταστηματάρχες της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου.

Ακύρωση της διαδικασίας και παραίτηση ΥΠΠ ζητούν επηρεαζόμενοι.

Την ακύρωση της διαδικασίας που αφορά το Νέο Σχέδιο Διορισμών στην Εκπαίδευση, καθώς και την παραίτηση του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Καδή, ζήτησαν δεκάδες επηρεαζόμενοι που βρέθηκαν χθες έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

«Δεν ήταν ένα λάθος, δεν ήταν της στιγμής, οργανωνόταν χρόνια αυτή η διαρροή», «Όχι στην παραπαιδεία, ναι στην αξιοκρατία», «Έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό, έχω σκίσει στο γραπτό και όμως είμαι εδώ» είναι μόνο μερικά από τα συνθήματα που διατράνωσαν χθες οι επηρεαζόμενοι εκπαιδευτικοί εκφράζοντας παράλληλα αγανάκτηση για όλα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό.

Στους δρόμους πάλι οι καταστηματάρχες της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου.

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν και σήμερα, Τρίτη, πρωί,  οι καταστηματάρχες της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό οι οποίοι εναντιώνονται στα καταστροφικά, όπως καταγγέλλουν, σχέδια ανάπλασης του Δήμου Λεμεσού.
 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των καταστηματαρχών, Ζαχαρία Αθανασιάδη, το Δημαρχείο Λεμεσού επιμένει στα υφιστάμενα σχέδια ανάπλασης χωρίς να κάνει κάποιες ουσιαστικές αλλαγές και αυτό δεν είναι αποδεκτό από τους καταστηματάρχες οι οποίοι πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία, αποκόπτοντας, μάλιστα, και για μερικά λεπτά τον δρόμο. 
 
Ο κ. Αθανασιάδης είπε ότι «μετά τη συζήτηση του προβλήματος τους στην Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής και παρά την τοποθέτηση όλων των παρόντων βουλευτών, ότι τα σχέδια πρέπει να διαφοροποιηθούν και να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζονται, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, με την στήριξη μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε ότι θα προχωρήσει τα καταστροφικά του σχέδια».
 
Πρόσθεσε πως  «υπάρχει πρόβλημα με το εμβαδόν του δρόμου ο οποίος θα παραμείνει με δυο λωρίδες κυκλοφορίας από τρία μέτρα η κάθε μια, με δέκα στάσεις λεωφορείων χωρίς κόλπο αλλά μέσα στο δρόμο και είκοσι διαβάσεις πεζών».
 
Ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών είπε ότι «δεν υπάρχουν επαρκείς χώροι στάθμευσης, χώροι φορτοεκφορτώσεων στα καταστήματα και τις βιομηχανίες ενώ τα σχέδια ανάπλασης της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου έχουν κι άλλες σοβαρές ελλείψεις».
 
Για τη σημερινή διαμαρτυρία ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε «για να δείξουν οι καταστηματάρχες, για μια ακόμη φορά,  πως δεν ικανοποιούνται με τους υφιστάμενους σχεδιασμούς».
 
Καταλήγοντας είπε ότι οι καταστηματάρχες, θα επιδιώξουν να πάνε ξανά στο Δημαρχείο Λεμεσού και παράλληλα θα  προβαίνουν και σε άλλες κινήσεις τις οποίες δεν ήθελε στο παρόν στάδιο να αποκαλύψει.
dialogos.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.