Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Η Αθηνά Οικονομάκου με την απόχρωση κραγιόν που θα φοράμε όλες τον χειμώνα.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν θα λέγαμε πως είναι από τις celebrities που έχουν εκκεντρικό στιλ, σε αντίθεση για παράδειγμα με την Τάμτα που τολμάει να «παίζει» με την εικόνα της. Όταν λοιπόν βλέπουμε, όχι μόνο την δεύτερη, αλλά και την πρώτη να τολμά μία συγκεκριμένη τάση, τότε ξέρουμε πως την «φορέσουν» όλες οι γυναίκες.

Η ηθοποιός συνεργάστηκε με την αγαπημένη makeup artist των celebrities, Ρούλα Σταματοπούλου,
για τις ανάγκες φωτογράφισης, στην οποία φοράει μοβ κραγιόν. Η ιδιαίτερη αυτή απόχρωση είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και είναι ιδανική για βραδινές εμφανίσεις.
Η ηθοποιός συνεργάστηκε με την αγαπημένη makeup artist των celebrities, Ρούλα Σταματοπούλου, για τις ανάγκες φωτογράφισης, στην οποία φοράει μοβ κραγιόν. Η ιδιαίτερη αυτή απόχρωση είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και είναι ιδανική για βραδινές εμφανίσεις.
07-sudden-plum-matteΘέλετε να πειραματιστείτε και εσείς με το μοβ χρώμα στα χείλη, χωρίς όμως να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι το ματ κραγιόν-μολύβι Flash Jumbo της Sephora Collection στην απόχρωση Sudden plum, το οποίο στοιχίζει μόλις €9,99.
instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.