Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Εκατοντάδες “γουρούνες” από την Κρήτη στο κέντρο της Αθήνας.

Εκατοντάδες “γουρούνες” από την Κρήτη συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα στο κέντρο της Αθήνας με τη συμμετοχή ιδιοκτητών των τετράτροχων μηχανών, αλλά και ιδιοκτητών γραφείων ενοικιαζόμενων οχημάτων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, που προωθεί το αρμόδιο Υπουργείο και η Κυβέρνηση.
goyroynes5

Το βράδυ της Κυριακής περισσότερες από 100 “γουρούνες” με τους ιδιοκτήτες τους επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου και ταξίδεψαν μέχρι τον Πειραιά για να βρεθούν σήμερα στην Αθήνα μαζί με τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οχημάτων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Όλοι μαζί θα καταλήξουν έξω από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπου θα ζητήσουν να έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.
Η αναθεώρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μεταξύ άλλων, έφερε στην επικαιρότητα τις “γουρούνες”, τα τετράτροχα οχήματα χωρίς οροφή, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους τουρίστες, κυρίως στα νησιά, αλλά δυστυχώς συχνά πρωταγωνιστούν σε τροχαία ατυχήματα.
goyroynes3
Κατά την παρουσίαση του νομοσχεδίου, ο αρμόδιος υπουργός προανήγγειλε την απαγόρευση της κυκλοφορίας τους σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους όλων των κατηγοριών.
cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.