Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

Η Ελληνική κοινωνία ξύπνησε! Προχωράει δυνατά και με ουσιαστική Αντίσταση. Τα ψέματα τέλειωσαν. Ανατροπή τώρα!

Σε κατάσταση απόγνωσης, βρίσκεται το πολιτικό σκηνικό της χώρας με όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν όλα μαζεμένα και τώρα. Από την μια μεριά είχαμε την εκλογική αναμέτρηση για την νέα ηγεσία της Κεντροαριστεράς, ένα θέατρο του παραλόγου με την εκλογή ενός αρχηγού που εκφράζει καθαρά το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τίποτα το νέο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Πανηγυρίζουν σήμερα στο ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική συμπαράταξη, για την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στον πρώτο γύρο των εκλογών της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη του νέου αρχηγού τους, με 200000 ψηφοφόρους κατά τα λεγόμενα τους και δεν είναι ούτε το 2.5 τις εκατό του συνόλου του εκλογικού σώματος. Όταν στις τελευταίες εκλογές μετείχαν 2 αρχηγοί κοινοβουλευτικών κομμάτων που σήμερα αποτελούν το νέο φορέα, με ποσοστό που πήραν μαζί της τάξης του 10%. Χωρίς μέσα σ’ αυτό να προσθέσουμε έναν Δήμαρχο Αθήνας και άλλους υποψηφίους. Σημειώνω εδώ πως παλαιότερα στην εκλογή του Γεωργίου Παπανδρέου ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο που πήγαν να ψηφίσουν για αρχηγό. Αυτή δεν είναι επιτυχία αλλά μεγάλη κατρακύλα και αποτυχία.
Αποτελεί επίσης μεγάλη ντροπή που όσοι τελικά ψήφισαν κατέβαλαν το τίμημα των 3 ευρώ , ενώ αυτά τα χρήματα που μαζεύτηκαν θα μπορούσαν να διατεθούν στην εξαθλιωμένη Ελληνική κοινωνία από τις δικές τους πολιτικές και στον μεγάλο αριθμό ατόμων που υποφέρουν, όπως άστεγοι και άνεργοι της κατοχικής σημερινής Ελλάδας. Δυστυχώς από την άλλη πλευρά ούτε τα άλλα κόμματα του σάπιου πολιτικού συστήματος δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην «θανατική κατάσταση» της Ελληνικής κοινωνίας. Και φυσικά όλη η βουλή σήμερα προδίδει τα εθνικά μας θέματα. Ευκόλως πωλούνται από όλους χωρίς να αντιδρούν ουσιαστικά, για να παραμένουν στις καρέκλες τους.
Η Ελληνική κοινωνία ξύπνησε! Προχωράει δυνατά και με ουσιαστική αντίσταση. Τα ψέματα τέλειωσαν.
θα προχωρήσουμε για την «Μεγάλη Πολιτική Ανατροπή» η οποία αγκαλιάζεται από την κοινωνία και όλοι μαζί χωρίς χρώματα θα πετύχουμε τον στόχο μας. Την Λευτεριά μας και την Αξιοπρέπεια μας.
Λέμε ένα τρανταχτό ΟΧΙ σε όλα όσα γίνονται κάθε μέρα εδώ και χρόνια για εμάς χωρίς εμάς.
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ….
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
Ο εκπρόσωπος τύπου του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Δημοσιογράφος Γιάννης Βερώνης.
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.