Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

Σείστηκε η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης από τεθωρακισμένα άρματα του στρατού (ΦΩΤΟ&VIDEO).Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου του F16: "Οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες- Χρόνια πολλά Ελλάδα!" (VIDEO) .

Άρχισε πριν λίγο η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Υπό δυνατή βροχή και υπό το βλέμμα του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, αλλά και εκατοντάδων Θεσσαλονικεών που παραμένουν στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, η παρέλαση ξεκίνησε με δυνάμεις του μηχανοκίνητου πεζικού .

Την αρχή έκαναν οχήματα και άνδρες της Στρατονομίας, ενώ ακολούθησε ο μηχανοκίνητος λόχος τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού.
Ερπύστριες ταρακούνησαν την παραλία της Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθησε διμοιρία με αντιαρματικά όπλα και η παρέλαση συνεχίστηκε με άρματα Leopard.
Δείτε τις φωτογραφίες του Thestival:Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, η ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς".
Οι πιλότοι που γεμίζουν με τα λόγια τους εθνική υπερηφάνεια όσους κατακλύζουν την παραλία της Θεσσαλονίκης την ημέρα της στρατιωτικής παρέλασης, Πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά επίδειξη με αεροσκάφος τύπου F-16C Block 52+, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής παρέλασης.
Εντυπωσιακοί ελιγμοί μας έκαναν για ακόμη μια φορά να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και μας έδωσαν μια πολύ μικρή γεύση της μαχητικής ικανότητας της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
Στο πιλοτήριο του F16 βρέθηκε ο Επισμηναγός (Ι) Λουκάς Θεοχαρόπουλος, ένα από τα μέλη της ομάδας Ζευς που πραγματοποιούν επιδείξεις με τα μαχητικά αεροσκάφη.
Ο Επισμηναγός Θεοχαρόπουλος, ο οποίος έχει περισσότερες από 1500 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1100 είναι σε αεροσκάφη F-16.
Τα λόγια του πιλότου της F-16 Demo Team γέμισαν με εθνική υπερηφάνεια όσους βρίσκονται στην παραλία αλλά και όσους παρακολουθούν από τις τηλεοράσεις τους. "Οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες- Χρόνια πολλά Ελλάδα!" είπε χαρακτηριστικά ο Επισμηναγός Θεοχαρόπουλος.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στον Επισμηναγό, σημείωσε:
"Κύριε Επισμηναγέ, τα φτερά της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στέλνουν παντού το μήνυμα του ανθρωπισμού και της ειρήνης. Στέλνουν όμως σε κάθε ιταμό εισβολέα το διαχρονικό μήνυμα: Μολών Λαβέ. Το έθνος μας είναι υπερήφανο για σας"

Εντυπωσίασαν καταδρομείς και ΟΥΚάδες στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Εντυπωσίασαν τα πεζοπόρα τμήματα του Ελληνικού Στρατού στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
Μονάδες του πεζικού, της αεροπορίας στρατού, του ναυτικού, των ειδικών δυνάμεων, αλλά και Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών παρήλασαν σε άψογους σχηματισμούς και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Δείτε τις φωτογραφίες του Thestival:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου