Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Πόλη-φάντασμα το Σαββατοκύριακο η Πάτρα- Πήγαν όλοι διακοπές ή… σε κάποια αχαϊκη παραλία- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ.Μια εικόνα από τα παλιά… θυμίζει αυτό το Σαββατοκύριακο η Πάτρα καθώς ειδικά από το κλείσιμο των καταστημάτων και μετά στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας δεν υπάρχει ψυχή. Τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους βασικούς δρόμους της πόλης είναι ελάχιστα, ενώ σχεδόν ανύπαρκτοι είναι και οι πεζοί.Πόλη-φάντασμα το Σαββατοκύριακο η Πάτρα- Πήγαν όλοι διακοπές ή… σε κάποια αχαϊκη παραλία- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Εμφανείς οι επιλογές των συμπολιτών

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που ακολουθούν από την πλατεία Γεωργίου, την Ρήγα Φεραίου, την Κορίνθου, την Κολοκοτρώνη, την Γερμανού, την Κωνσταντινουπόλεως κ.α..
Όπως φαίνεται ο κόσμος αποφεύγει την πόλη αυτές τις μέρες και προφανώς με αφορμή και την αργία του Δεκαπενταύγουστου έχει φύγει μαζικά για τις διακοπές του.


Όσοι δεν είχαν την τύχη να έχουν άδεια αυτή την περίοδο ή το πορτοφόλι τους δεν τους επιτρέπει μακρινές και πολυήμερες αποδράσεις, αναζήτησαν ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης στις κοντινές αλλά και τις πιο μακρινές παραλίας της Αχαΐας. Έτσι σε Ρίο, Άγ. Βασίλειο, Ροδινή, αλλά και Λακκόπετρα, Καλόγρια και αλλού επικρατούσε πολυκοσμία.
Αν κι εκεί η προσέλευση των λουόμενων ήταν αισθητά περιορισμένη σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Διακοπές βλέπετε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.