Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Δεν πρόκειται να υπάρξει αναβολή στο πρόγραμμα γεωτρήσεων λέει ο Πρόεδρος.

Θα μιλήσει τη Δευτέρα δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Τόνισε ότι ούτε ασκούνται πιέσεις ούτε θα υπάρξει αναβολή στο πρόγραμμα γεωτρήσεων.Δεν πρόκειται να υπάρξει αναβολή στο πρόγραμμα γεωτρήσεων λέει ο Πρόεδρος

Ούτε ασκούνται πιέσεις, ούτε πρόκειται να υπάρξει αναβολή σε ότι αφορά το πρόγραμμα γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στη Λεμεσό, προσερχόμενος σε μουσική εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους 13 ήρωες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011 στη ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης.
Ερωτηθείς αν ασκούνται πιέσεις και εάν γίνονται σκέψεις για αναβολή σε ότι αφορά το πρόγραμμα γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε πως “ούτε ασκούνται, ούτε πρόκειται να υπάρξει αναβολή”.
Κληθείς να πει αν μετά το ναυάγιο των συνομιλιών στην Ελβετία θα μπει το τρυπάνι τελικά, ο Πρόεδρος διερωτήθηκε “τί σχέση έχουν οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας με την ευθύνη της Τουρκίας που οδήγησε στο ναυάγιο. Θα μιλήσω τη Δευτέρα”, σημείωσε.
Σε παρατήρηση πως η Τουρκία διατείνεται ότι έχει σχέδιο Β` για το Κυπριακό, και ερωτηθείς αν και εμείς έχουμε σχέδιο Β`, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε πως θα μιλήσει τη Δευτέρα.
Υπενθυμίζεται πως ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε με ανάρτησή του σήμερα στο λογαριασμό του στο twitter πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο και ακολούθως τον κυπριακό λαό για όλα όσα έγιναν στο Κραν Μοντάνα.
Πηγή: ΚΥΠΕ
cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.