Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Στα κρατητήρια εφοριακός της Βέροιας, έπειτα από μήνυση οπαδών του Σώρρα.


Στα κρατητήρια εφοριακός της Βέροιας, έπειτα από μήνυση οπαδών του Σώρρα
Τραγελαφικές καταστάσεις συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας στη ΔΟΥ Βέροιας, με την προϊσταμένη της ΔΟΥ να καταλήξει στα... κρατητήρια, έπειτα από μήνυση που υπέβαλαν σε βάρος οπαδοί - κατά δήλωσή τους - του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, αφορμή για τις... περιπέτειες της Εφόρου ήταν η δέσμευση μεγάλου ποσού (πάνω από 20.000 ευρώ) από λογαριασμό πολίτη, μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας κατάσχεσης λογαριασμών για χρέη προς την εφορία, που πλήττει χιλιάδες πολίτες.
Στην δημόσια υπηρεσία της Βέροιας μετέβησαν μέλη της Ελλήνων Συνέλευσης και απαίτησαν από την Έφορο να άρει την παρακράτηση του ποσού. Στην αρνητική της απάντηση και αντιπρότασή να κάνουν έγγραφο υπόμνημα, τα μέλη της Ε.ΣΥ. υπέβαλλαν μήνυση κατά της προϊσταμένης της ΔΟΥ Βέροιας, για υπεξαίρεση και κατάχρηση εξουσίας.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του InVeria.gr, έξι αστυνομικοί μετέβησαν στη ΔΟΥ Βέροιας και συνέλαβαν την προϊσταμένη, η οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Φυσικά, ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερη και μένει να μάθουμε αν οριστεί δικάσιμος ή υπόθεση πάει απευθείας στο αρχείο.

Νέα δεδομένα για το περιστατικό οπαδών του Σώρρα στην ΔΟΥ Βέροιας.


Μηνύθηκε, αλλά δεν συνελήφθη (όπως αρχικά γράφτηκε), η προϊσταμένη της ΔΟΥ Βέροιας, από τους οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα, το πρωί της Δευτέρας (24/7). 

Στην ουσία, οι αρχικές πληροφορίες που προήλθαν από  συνδικαλιστές των εφοριακών είχαν ασάφεια ως προς αυτό το σημείο, ότι ζητήθηκε και έγινε τελικά η σύλληψη (δια της μηνύσεως), ωστόσο οι αστυνομικοί μετέφεραν την προϊσταμένη στο Α.Τ. Βέροιας προληπτικά και για το ενδεχόμενο που ήθελε και η ίδια να υποβάλλει μήνυση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.