Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Εγκαίνια με...κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στον Άγ. Ανδρέα- Αμφίβολη η παρουσία των Υπουργών που είχαν προσκληθεί.

Στην πύλη του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας έχουν προγραμματίσει να περιμένουν... οι εργαζόμενοι του νοσοκομειου αλλά και αντιπροσωπείες άλλων σωματείων, το υπουργικό κλιμάκιο που επρόκειτο σήμερα στην Πάτρα να παραστεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου που έχουν προγραμματιστεί για τις 11.30.Εγκαίνια με...κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στον Άγ. Ανδρέα- Αμφίβολη η παρουσία των Υπουργών που είχαν προσκληθεί  Σήμερα το πρωί

Όπως όλα δείχνουν οι επικεφαλής του υπουργείου Υγείας δεν θα κατέβουν τελικά στην Πάτρα, καθώς όπως ενημερώθηκε σχετικά ο διοικητής του Νοσοκομείου Θόδωρος Σερεμέτης, θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στην ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στη Βουλή για την υπόθεση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου.


Οι εργαζόμενοι του «Αγ. Ανδρέα» προτάσσοντας το πάγιο αίτημά τους για περαιτέρω κτιριακή επέκταση του νοσοκομείου αποφάσισαν όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους: «να κάνουν εμφανή την παρουσία τους απέναντι στο κυβερνητικό κλιμάκιο, της φιέστας και του μετρ των εγκαινίων σε έργα ημιτελή και έργα που δεν τους ανήκουν, από την είσοδό του στο Νοσοκομείο μέχρι και την αποχώρησή του».
Kαλούν το σύνολο των εργαζομένων στα νοσοκομεία της περιοχής αλλά και τους ίδιους να παραβρεθούν αύριο στις 10 το πρωί στην πύλη του Νοσοκομείου κόντρα στις φιέστες και τα πανηγύρια των κυβερνώντων σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς» όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η διοίκηση του Σωματείου.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.