Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ; Τι βλέπει το Forbes για το μέλλον των ακινήτων.

??????? ??? ?????? ???????? ??? ??????, ??????? 9 ?????????? 2009.  ?? ???? ????? ???????????? ??????????? ?? ??????? ? ??????????? ??? ????? ??? ?????? ??? ??????? ??????? ??? ?? ???????? ??? ?????? ???? ???????, ??????? ?? ?????????? ??? ???????? ?? ????????? ??????????????-???/???-???/?????? ??????????

Η Ελλάδα υφίσταται τη χειρότερη πίεση στη σύγχρονη ιστορία της, η οποία έχει συνθλίψει όλα τα περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός προνομιούχου ακίνητου.
Στην πώληση των ακινήτων μεγάλης εμπορικής αξίας στην Ελλάδα αναφέρεται σε άρθρο του το Forbes, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που δημιούργησε την ανάγκη για πώληση ακίνητης περιουσίας στη χώρα μας.
Μια βαθιά και παρατεταμένη οικονομική κρίση έχει οδηγήσει σε αύξηση πωλήσεων στην ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, δημιουργώντας καλές ευκαιρίες για όσους ψάχνουν ευκαιρίες.
Η αγορά ενός ακινήτου πρώτης γραμμής έχει να κάνει με την καλή θέση και την καλή χρονική στιγμή.
Η καλή τοποθεσία είναι συνήθως ένας τόπος με περιορισμένη έκταση γης για ανάπτυξη, όπως το κέντρο μιας πόλης ή μια παραλία.
Ο καλός χρόνος είναι μια περίοδος κατά την οποία τα ακίνητα σε αυτά τα σημεία πωλούνται λόγω καταστροφικών γεγονότων ή παρατεταμένων οικονομικών κρίσεων.
Αυτό συνέβη ακίνητα πρώτης γραμμής σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία στα τέλη της δεκαετίας του 1990, μετά από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η τοπική νομισματική πολιτική, όπως και στα ακίνητα στο Μανχάταν, μετά την καταστροφή της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Τώρα, η προνομιακή θέση έχει μετατοπιστεί – στο κέντρο των μεγάλων ελληνικών πόλεων, όπου πωλούνται χιλιάδες διαμερίσματα, μερικά από τα οποία βλέπουν μνημεία παγκοσμίως αναγνωρισμένα, όπως η Ακρόπολη.
Έχει επίσης μεταφερθεί σε παράκτιες περιοχές της Ελλάδας, δίπλα σε όμορφες παραλίες, σε μερικά από τα γνωστά ελληνικά νησιά.
Η Ελλάδα υφίσταται τη χειρότερη πίεση στη σύγχρονη ιστορία της, η οποία έχει συνθλίψει όλα τα περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός προνομιούχου ακίνητου.
Από το 2009, οι τιμές των ακινήτων πέφτουν διαρκώς.
Ο ελληνικός δείκτης τιμών κατοικιών μειώθηκε από 100 το 2009 σε 59,6 το 2017.
Ένα δημοφιλές περιουσιακό στοιχείο έχει μετατραπεί σε οικονομική υποχρέωση ακόμη και στις πιο καυτές περιοχές της χώρας.
Αλλά αυτές οι συμφωνίες δεν μπορεί να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, για πολλούς λόγους.
Πρώτον, η ελληνική οικονομία παρουσιάζει σημάδια σταθεροποίησης, με το ΑΕΠ να αυξάνεται με ετήσιο ρυθμό 0,4% το β΄ τρίμηνο του 2017.
Δεύτερον, υπάρχει έντονη ζήτηση για σύντομες κρατήσει για διακοπές σε υπηρεσίες όπως η RBNB, η Housli και άλλες.
Τρίτον, καθώς το Χρηματιστήριο Αθηνών αρχίζει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, καταγράφοντας κάποιες από τις καλύτερες επιδόσεις για το 2017, προκαλεί τους ξένους επενδυτές να επενδύσουν.
Η εταιρεία Varde Partners με έδρα τη Minneapolis, επένδυσε 65 εκατ. δολάρια σε εμπορικά κέντρα στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια, υπάρχουν οι δημοκρατικοί θεσμοί και τα υψηλά επίπεδα ανθρώπινης ανάπτυξης που θα βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από την πρωτοφανή πίεση στην οποία έχει υποστεί και να ανακάμψει, τραβώντας μαζί και τις τιμές των ακινήτων.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.