Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Ελευσίνα: Εκρήξεις μέσα στον καύσωνα στην Αεροπορική Βάση!

Εκρήξεις στην Αεροπορική βάση της Ελευσίνας, την ημέρα που το θερμόμετρο αγγίζει τους 44 βαθμούς Κελσίου! Τι συμβαίνει;Ελευσίνα

Ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου, εντός του αεροδρομίου Ελευσίνας θα πραγματοποιηθεί το αύριο Σάββατο.
Η επιχείρηση θα ξεκινήσει στις από τις 06:30 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 12:00.
Η ανακοίνωση της 112 ΠΜ
Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν ελεγχόμενες εκρήξεις εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου εντός του αεροδρομίου Ελευσίνας.
Η παραπάνω εργασία θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 από τις 6:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει όλους τους πολίτες ότι, θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου, εντός του αεροδρομίου Ελευσίνας, το Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017, από τις 06:30 ως τις 12:00.
Οι κάτοικοι των επηρεαζόμενων περιοχών, παρακαλούνται να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, στο άκουσμα ενδεχόμενων θορύβων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση των αρμοδίων, δεν απαιτείται η λήψη οποιουδήποτε άλλου μέτρου.Δείτε τι έγραψε σχετικά ο Δήμαρχος στο Facebook για ενημέρωση:

armynow.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.