Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Μυστήριο με τον απαγχονισμό νεαρού στην Λυγιά.

astinomiapn
Μυστήριο εξακολουθεί και καλύπτει τις συνθήκες που οδήγησαν τον νεαρό αλλοδαπό να βάλει τέλος στη ζωή του, στη Λυγιά Πρέβεζας. Ο νεαρός βρέθηκε απαγχονισμένος, σε αυτοσχέδιο βρόγχο, τον οποίο είχε κατασκευάσει χρησιμοποιώντας τη ζώνη και κάποια από τα ρούχα του.

Τα στοιχεία του άτυχου ταυτοποιήθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 27χρονο από την Αλβανία, ο οποίος είχε απελαθεί κατά το παρελθόν καθώς βρίσκονταν παράνομα στη χώρα μας.
Τον 27χρονο βρήκε κάτοικος της περιοχής τυχαία, κρεμασμένο από δέντρο, σε αγρόκτημα με ελιές και ειδοποίησε την αστυνομία.
Στο σημείο βρέθηκε και διενήργησε αυτοψία ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης. Από τα πρώτα στοιχεία δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια.
Στην περιοχή σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά φαίνεται πως δεν τον γνώριζε κανείς.
Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν στην περιοχή, χωρίς κανένας να ξέρει τον τόπο διαμονής του.

Βέβαια η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη. Σκοπός αφενός είναι να εντοπιστεί το κατάλυμα του νεαρού και αφετέρου να εντοπιστούν συμπατριώτες του, οι οποίοι μπορούν να δώσουν στοιχεία για τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.