Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Συναντώνται στην Αθήνα Κοτζιάς – Έιντε.

Συναντώνται στην Αθήνα Κοτζιάς – Έιντε
Στην Αθήνα ο Έϊντε για ‘καθοριστική συνάντηση ανασκόπησης’ με Κοτζιά, εν όψει Ελβετίας – Καθοριστική συνάντηση ανασκόπησης.

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του γγ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Έϊντε για μία «καθοριστική συνάντηση ανασκόπησης πριν από τη της Διάσκεψη της Ελβετίας», όπως την ανάφερε στο ΚΥΠΕ διπλωματική πηγή στην ελληνική πρωτεύουσα, με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών.
Η συνάντηση με τον Νίκο Κοτζιά είναι προγραμματισμένη για τη 1 μετά το μεσημέρι, και ενώ αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι μετά από αυτήν ο Έλληνας Υπουργός πιθανώς να έκανε μία δήλωση, γραπτή ή προφορική στα ΜΜΕ, το ΚΥΠΕ ενημερώθηκε αργά χθες βράδυ ότι αυτό μάλλον δεν θα γίνει.
Στην δήλωση, που δεν αποκλείεται να γίνει στο μεσοδιάστημα μέχρι την σύνοδο της Ελβετίας στις 28 του μηνός, ο Υπουργός φέρεται ότι θα διατύπωνε τις θέσεις για την ασφάλεια και τις εγγυήσεις με τις οποίες η Ελλάδα, ως μία από τις τρεις εγγυήτριες δυνάμεις της Κύπρου, θα πάει την ερχόμενη εβδομάδα στο θέρετρο Κρας Μοντάνα, όπου θα γίνουν οι συνομιλίες.
Δεν πρέπει, πάντως, να αποκλείονται δηλώσεις μόνο από τον κ. Έϊντε.
Πηγή: ΚΥΠΕ
cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.