Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Αναβάλλονται αύριο οι Πανελλήνιες σε Λέσβο και Χίο.Κλειστά αύριο Τρίτη τα σχολεία στη Λέσβο λόγω του σεισμού.

Την αναβολή των Πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές στη Λέσβο και τη Χίο, για την Τρίτη, εξαιτίας του ισχυρού σεισμού, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Αναβάλλονται αύριο οι Πανελλήνιες σε Λέσβο και Χίο
Την Τρίτη θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να υπάρχει πληρέστερη εικόνα για την κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων στα δύο νησιά, και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας.

«Είναι αυτονόητο ότι προέχει η ασφάλεια των μαθητών που διαγωνίζονται, η εξασφάλιση της συμμετοχής όλων με ίσους όρους. Το υπουργείο, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση εξασφαλίζοντας την ομαλή συνέχεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση.
lesvosreport.gr
Λόγω του σεισμού και για προληπτικούς λόγους με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Λέσβο θα παραμείνουν κλειστά.
Σε συνέχεια σχετικού δελτίου τύπου, γίνεται γνωστό ότι λόγω του σεισμού αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, δεν θα λειτουργήσει επίσης το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Λέσβου.
Τα κτίρια των εξεταστικών κέντρων για τις Πανελλήνιες εξετάσεις στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή ελέγχθηκαν από μηχανικούς του Δήμου και κρίθηκαν ασφαλή. Οδηγίες για τις Πανελλήνιες εξετάσεις καθώς και τις εξετάσεις των εσπερινών γυμνασίων και λυκείων, αναμένονται από το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
lesvosreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.