Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

«Θα ζητήσω παραίτηση Τσίπρα και κυβέρνηση τεχνοκρατών».

Επιμένει στην άποψη του για κυβέρνηση τεχνοκρατών ο Βασίλης Λεβέντης και αυτό επανέλαβε σε συνέντευξή του το πρωί της Παρασκευής στη τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

«Ο Παπαδήμος ήταν καλός αλλά του έβαλαν γύρω του πολιτικούς που ήθελαν να ξαναβγούν βουλευτές» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνοντας ότι εάν θα συγκληθεί συμβούλιο αρχηγών θα ζητήσει να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας και να αναλάβει κυβέρνηση τεχνοκρατών.
Η κυβέρνηση θα αποφασίζει τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν και οι βουλευτές των κομμάτων θα στηρίζουν στη Βουλή, τόνισε ο κ. Λεβέντης. «Πρέπει το ένα κόμμα να πάψει να υπονομεύει το άλλο» είπε και σημειώσε πως « είναι ανάγκη να τελειώσει ο λαϊκισμός».
Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Ν.Δ. βρίζει τον Τσίπρα γιατί κόβει λέει συντάξεις, ενώ και η ίδια τις είχε μειώσει πολλές φορές … Ο Τσίπρας κόβει γιατί δεν βγαίνει και όχι γιατί θέλει…».

Εκτίμησε πως η Γερμανία δεν θα συναινέσει να διαγραφεί χρέος και ζήτησε να τεθεί από την κυβέρνηση το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου.
iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.