Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Παρέδωσε το προσχέδιο ο Έιντε.

Παρέδωσε το προσχέδιο του κοινού εγγράφου ο Έιντε – Στις 10.00 συναντήθηκε με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη – Ενημερώνει την πολιτική ηγεσία και αξιολογούν τα δεδομένα.

Στα χέρια των διαπραγματευτών των δύο πλευρών παραδίδει το προσχέδιο του εγγράφου ο Έσπεν Μπαρθ Έιντε.
Το έγγραφο αναμένεται να τεθεί προς αξιολόγηση και ακολούθως τα κατατεθούν παρατηρήσεις και εισηγήσεις εκατέρωθεν μέχρι το τέλος της βδομάδας.
Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο συναντήθηκε στις 10.00 με τον ε/κ διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο οποίος εν συνεχεία θα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία.
Μαυρογιάννης: Προς σχολιασμό το προσχέδιο του κοινού εγγράφου, που παραδόθηκε στην ελληνοκυπριακή πλευρά 
Παραδόθηκε το προσχέδιο του κοινού εγγράφου στην ελληνοκυπριακή πλευρά, δήλωσε σήμερα ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς στις συνομιλίες Ανδρέας Μαυρογιάννης, σημειώνοντας ότι το έγγραφο είναι προς σχολιασμό.
Προσερχόμενος στα γραφεία του ΑΚΕΛ για να ενημερώσει τον ΓΓ του κόμματος Άντρο Κυπριανού για το προσχέδιο του κοινού εγγράφου ο κ. Μαυρογιάννης δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις’
«Δεν μπορώ να πω τίποτε, μόνο ότι μας παραδόθηκε το έγγραφο,» είπε στους δημοσιογράφους.
Σε ερώτηση εάν η ε/κ πλευρά θα απαντήσει στον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε, ο κ. Μαυρογιάννης είπε «πάντα δίδουμε απαντήσεις στον κ. Έιντε.»
Σε άλλη ερώτηση κατά πόσο το έγγραφο είναι προς σχολιασμό, απάντησε «Ναι είναι προς σχολιασμό.»

Νωρίτερα ο κ. Μαυρογιάννης ενημέρωσε την ηγεσία του ΔΗΣΥ για το έγγραφο ενώ αργότερα θα ενημερώσει τις ηγεσίες και άλλων κομμάτων.
cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.