Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ! ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ….ΕΛΛΙΝΙΚΟΠραγματοποιείται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής η ολοκλήρωση της επιχείρησης εκκένωσης των εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικού, που είχαν μετατραπεί σε κέντρο προσφύγων και λαθρομεταναστών.
612534662163196171939Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο, ενώ νωρίτερα δημιουργήθηκε μικρή ένταση, όταν δεν επιτράπηκε στους δημοσιογράφους να μπουν στο χώρο.
Ήδη στις 7 το πρωί είχε βγει από το χώρο και επιβιβαστεί στα λεωφορεία για τη Θήβα η πρώτη ομάδα λαθρομεταναστών και η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η εκκένωση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και η μετεγκατάσταση των μεταναστών στις δομές της Θήβας ξεκίνησε στις 23 Μαΐου, όταν κλιμάκια των συναρμόδιων υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη μετέβησαν στην παλιά αίθουσα αφίξεων του πρώην αεροδρομίου όπου και ενημέρωσαν τις ΜΚΟ και τους περίπου 700 λαθρομετανάστες που φιλοξενούνταν για την εκκένωση του χώρου
e1
e2
e3
e4
e5
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.