Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Συμβασιούχοι «υποδέχθηκαν» στον Π. Σκουρλέτη στα Χανιά.

«Δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αφορά τους συμβασιούχους» ανέφερε μιλώντας στους συμβασιούχους των Χανίων ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε «στημένα» τα δημοσιεύματα για την κρίση του Συνεδρίου από τα ΜΜΕ.
skoyrleths

«Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα απλά θέλουν να συνεχίσουν να πυροδοτούν ένα συγκεκριμένο πολιτικό κλίμα. Ακόμα δεν έχει βγει η απόφαση», επεσήμανε ο κ. Σκουρλέτης.
Ο υπουργός Εσωτερικών – όπως ήδη έχει πει το cretapost – βρίσκεται στα Χανιά όπου έχει συνάντηση με τους τοπικούς φορείς.
skoyrleths2
Έξω από την αντιπεριφέρεια Χανίων υποδέχθηκαν τον υπουργό οι συμβασιούχοι που εργάζονται στο «Βοήθεια στο Σπίτι», στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και στην καθαριότητα εκφράζοντάς του την ανησυχία τους για το μέλλον.
Όπως αναφέρει το zarpanews, ο κ. Σκουρλέτης αναγνώρισε πως οι εργαζόμενοι και στις τρεις υπηρεσίες καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και μετέφερε τη βούληση της Κυβέρνησης να επιλύσει το πρόβλημα με την αντισυνταγματικότητα του νόμου με τον οποίο παρατείνονταν οι συμβάσεις -αφού αποσαφηνιστεί όμως το ποιο ακριβώς είναι.
skoyrleths1
Στη συνέχεια ο υπουργός Εσωτερικών συνάντησε τους τοπικούς φορείς στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.
skoyrleths3
cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.