Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
Θέλω ν΄ απευθυνθώ προς όλους τους ΄Ελληνες που πήγαν σήμερα Κυριακή 7 Μαϊου 2017 στα καταστήματα και ψώνισαν διάφορα πράγματα και να τους πω ότι διέπραξαν μεγάλο λάθος. 

Ναι όπως το διαβάζετε κυρίες και κύριοι, διαπράξατε μεγάλο λάθος με την ενέργειά σας αυτή. 


Ξέρετε τι κάνατε;Δώσατε τροφή στο κεφάλαιο, συμφωνήσατε για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Δεν σκεφθήκατε όμως ότι χιλιάδες από σας έχετε δικούς σας ανθρώπους στις ιδιωτικές επιχειρήσεις; Εκεί σήμερα εργάσθηκαν, για να πάτε εσείς να ψωνίσετε, τα παιδιά σας, τα αδέρφια σας, τα ανήψια σας, φίλοι σας, γείτονές σας. 

Είναι ντροπή σας που στέκεστε δίπλα στους επιχειρηματίες, στέκεστε δίπλα στο κεφάλαιο, στέκεστε δίπλα σ΄αυτούς που έχουν για Θεό τους το χρήμα και αν ήταν δυνατόν να εργάζονται και ανήμερα του Πάσχα. Δεν σκέφτεστε όμως αυτούς τους εργαζόμενους, ότι θέλουν κι αυτοί να ξεκουρασθούν την Κυριακή, να πάνε στην εκκλησία τους, να πάνε με τις οικογένειές τους μια βόλτα, να θέλουν να επισκεφθούν τα αδέρφια τους και τους γονείς τους, να ασχοληθούν με τα παιδιά τους που τις άλλες ημέρες δεν τα βλέπουν όσο θα έπρεπε; 

Δεν είναι ζώα αυτοί οι εργαζόμενοι, είναι άνθρωποι όπως και εσείς. Ακούσατε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τη Κυριακή και τρέξατε να ψωνίσετε. Γιατί δεν πήγατε χθες το Σάββατο για ψώνια; 

Βλέπετε ότι έτσι βοηθάτε την παγκοσμιοποίηση να αναπτυχθεί και την χώρα μας, την Ελλάδα; Είναι τεράστιο τα λάθος σας, σκεφθείτε το και αναθεωρήσετε την άποψή σας. 

ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, και αφού δεν θα υπάρχει καταναλωτικό κοινό στα καταστήματα, θέλουν δεν θέλουν τα αφεντικά των καταστημάτων θα τα έχουν κλειστά την Κυριακή. 

Σταθείτε δίπλα στον εργαζόμενο και όχι απέναντί τουΚώστας Προκόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.