Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Στα χέρια της Αστυνομίας η συμμορία του Λούρου!

astin listeianix
Τέλος στη δράση της συμμορίας του Λούρου που είχε εξελιχθεί σε φόβο και τρόμο για την ευρύτερη περιοχή, έβαλε η αστυνομία μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα.

Επτά μέλη –κυρίως Ρομά- ηλικίας από 19 μέχρι 34 ετών έχουν συλληφθεί και είναι αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες για την δραστηριότητά τους , τους προηγούμενους μήνες.
Από την αστυνομία κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης και από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, αποδεικνύεται ότι εμπλέκονται σε μία ληστεία, σε κλοπές διαρρήξεις αλλά και εκβιασμούς, στην Άρτα , την Πρέβεζα και τα Ιωάννινα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμορία έχει διαπράξει μία ληστεία σε βάρος γυναίκας που κινούνταν πεζή στο Λούρο, στην κλοπή οχήματος το οποίο χρησιμοποίησαν σε διάρρηξη και στη συνέχεια το έκαψαν, σε απόπειρα κλοπής από τα ΕΛΤΑ, σε πολλές διαρρήξεις οικιών στην Άρτα, την Πρέβεζα και τα Γιάννινα καθώς και στην απόπειρα εκβιασμού επιχειρηματία στο Κανάλι.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλήθος χρυσαφικών ως προϊόντα κλοπών, όπλα και οχήματα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.